Emrah Mehmet Üstün
Kırmızı Üye
- 16 Haziran 2009
- 1.720
- 0
- 286
Bu ibişi almak için neyi bekliyomuş polis hala , böyle halk kahramanı gibi cadde cadde dolaştırılacak mı bu herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda birkaç sene sonra fenere gidince görücem ben sizi.
Ekli dosyayı görüntüle 10554
Süreci başından beri takip edenler bilir ki bunlar ne zaman böyle konuştuysa 3 vakte kadar şemsiyeyi hissediyorlar![]()
KUMPAS;
![]()
Adam haklı. Kumpas. Lütfen katlanabileceğiniz değeri sıkaladan seçiniz. :Trollface:
Bu adamı sevmem ama iyi çakmış 90dan :ka19:
Turgay Demir @turgaydemirr 12 dk.
Bu azizbahçelilere hileli gıda vereceksin, arızalı televizyon, çürük meyve, BAKALIM HOŞLARINA GİDECEK Mİ esnafın hile yapması?
Aziz hapise giriyor. Fenerliler bagdat caddesinde horon tepiyor. bu neyin kutlamasi boyle. :happy::happy:
ersoybulduk - 21.01.2014 21:32![]()
şu resme bakarmısın.
her zaman demişimdir "Fenerbahçeli olmayı seçmek hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biridir" diye. haklıymışım![]()
Fenerbahçe beni çok üzdü‚ sevindirdi bazen çıldırttı ama asla utandırmadı. oraya gidenlerin ayaklarına sağlık.
Bir suçlunun ülkeye böyle girdiği görülmemiş bir şey
Sabiha Gökçen charter uçaklarının indiği bir havaalanı. Arda neden oraya inmişki. Turla mı gelmiş yoksa İstanbula ?Tarifeli uçakla gelmişse neden orayı seçmiş ? Karşıdamı evi ?
Aziz Abi,Emre Abi,Acun Abi ?