Aziz Yıldırım Bugün Kupa ile Karşılanacak

Bu ibişi almak için neyi bekliyomuş polis hala , böyle halk kahramanı gibi cadde cadde dolaştırılacak mı bu herif.

Ekli dosyayı görüntüle 10554

Süreci başından beri takip edenler bilir ki bunlar ne zaman böyle konuştuysa 3 vakte kadar şemsiyeyi hissediyorlar :asd:

KUMPAS;

monolok-super-kumpas-2892.jpg

Adam haklı. Kumpas. Lütfen katlanabileceğiniz değeri sıkaladan seçiniz. :Trollface:

Arda'yı sevmesem de ilk kez başkası için büyük konuşabilirim . Ben bile gidebilirim çok güzel paralarını yerim ama o çocuk Fener'e gitmez. Emre'yi karıştırmayın o zaten bizdeyken bile Fener'liydi .

Bu adamı sevmem ama iyi çakmış 90dan :ka19:

Turgay Demir ‏@turgaydemirr 12 dk.

Bu azizbahçelilere hileli gıda vereceksin, arızalı televizyon, çürük meyve, BAKALIM HOŞLARINA GİDECEK Mİ esnafın hile yapması?

BAGDATTA İNANİLMAZ SEYLER OLUYOR !! HERKES KENETLENDİ BURDA !!! YEREN DÜŞEN SARKICI BERKAYİ CANER ERKİN KALDİRİYOR :happy:

Bu adamı sevmem ama iyi çakmış 90dan :ka19:

Turgay Demir ‏@turgaydemirr 12 dk.

Bu azizbahçelilere hileli gıda vereceksin, arızalı televizyon, çürük meyve, BAKALIM HOŞLARINA GİDECEK Mİ esnafın hile yapması?

Haliyle Fenerliler küfür yağdırıyor şu anda Turgay Demir'e.

Biri destek vermiş

Mevlツt Kuğu ‏@MevlutKugu 22 dk.

@turgaydemirr bir insanin ölmüş annesine küfür etmek neyin kafasidir.allahtan korkmaz şerefsizler.turgay abi dik dur eğilme.

bende ona twit attım,

AhmetGS17 ‏@AKolkoparan 7 dk.

@MevlutKugu @turgaydemirr Haysiyet kalmayınca bedende, haysiyetsizlik atar meydanda parende...Saygılar 2010-2011 Şampiyon taraftarı kardeşim

Aziz hapise giriyor. Fenerliler bagdat caddesinde horon tepiyor. bu neyin kutlamasi boyle. :happy::happy:

2.liği kutlayanlar için böyle şeyleri gayet normal görmek lazım.

Bu arada şahıslar hakkında daha açıklama yapmadı UEFA hatırlatayım.

Eğitim şart.

----

Neyse .... Gecenin özeti diyorum kaçıyorum. Saygılar;

BeiZe92CUAEOtHG.jpg

Arda bizde oynarken de hakaret etmek serbestti iyi hatırlıyorum. Olayın gerçek olmasına da gerek yok istediğiniz gibi sallayabilirdiniz aynı tavır devam ediyor değişen bir şey yok. Yazın büyük başkanınız yine gider istemeye , vermezler orası ayrı. Üzerinden bu kadar kolay manipülasyon yapılabilmesi de Arda'nın başarısı herhalde incelenmesi lazım toplum psikolojisiyle ilgili bilimsel tez konusu.

ok.gif
ersoybulduk - 21.01.2014 21:32

şu resme bakarmısın.

her zaman demişimdir "Fenerbahçeli olmayı seçmek hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biridir" diye. haklıymışım
smile.gif

Fenerbahçe beni çok üzdü‚ sevindirdi bazen çıldırttı ama asla utandırmadı. oraya gidenlerin ayaklarına sağlık.

Bunlarin utanc anlayisini ogrenmek lazim, cunku normal bir insaninkiyle bir olmadigi apacik.

Sabiha Gökçen charter uçaklarının indiği bir havaalanı. Arda neden oraya inmişki. Turla mı gelmiş yoksa İstanbula ? :) Tarifeli uçakla gelmişse neden orayı seçmiş ? Karşıdamı evi ?

Geri
Üst Alt