Aziz Yıldırım Canlı Yayına Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcusuna, yöneticisine kızıyoruz. Ama bu kulüp 100 küsür senelik kulüp. Anlayacağınız asırlık çınar. Bu koskoca kulüp nasıl rezil edilir çok net gördük.

Biz olmasaydık bunlar olmazdı. Suc bizde biraz. Ne kuruyorsun feneri zamanında arkadaş. Rezilikleri ama tarihlerinde sadece şikeyle sınırlı değil. Atatürke suikast girişiminden dolayı idam edilmiş eski başkanlarıda mefcutur. Saraçoğlu ırkcıydı ki bunu gurula kabul ediyordu. Sonra atanın kulübüyüz diyerek türkiye cumhuriyet en büyük yalanını ortaya atılar. Ispat varmı ? Yok ama öyleymiş. Atanın askeriyiz bağrırlar ama aynı anda asker kacağını başkanlarını yaparlar. Isterse 100 değil 1000 yılık olsun bu sirk toplumu. Türkiyenin ve avrupa hata dünyanın en gereksiz ve şerefsiz bir camialarından birisidir kesinlikle. Aynı ülkede olmaları bir Galatasaraylı olarak utanıyorum maalesef. Ve bir Atatürkçü olarak nefret ediyorum bu kurumdan. Ata yı kunlandıkları için

Ne anlattı bu mikro tayyip ? Takip edemedim.

Hic izlemeyin zaman kaybi hic bisey anlatmadi

Kendi kendisiyle celisip durdu

Cnnturk'e cikmasi hataydi bence beyaztv'ye ciksa kendisi acisindan daha iyi olurdu :)

Futbolcusuna, yöneticisine kızıyoruz. Ama bu kulüp 100 küsür senelik kulüp. Anlayacağınız asırlık çınar. Bu koskoca kulüp nasıl rezil edilir çok net gördük.

Bunların başına Ali Koç gibi bir adamın gelmesi lazım renkdaş. Büyük ihtimalle böyle bir değişim Ünal Aysal etkisi yapar fenerbahçe de ama illa bu adam da diretiyorlar bazı fenerliler. kendileri bilirler bizim işimize gelir :cigara: Lakin bu akşamki rezaletten sonra tahmin ediyorum o tayfadan da birçok kişiyi kaybetti ve çok az da olsa kalan tüm inandırıcılığını o sahte duruşunu falan da kaybetti. İstediği kadar anlatsın şimdi :nargile:

-Tapeleri kabul etmiyorum.. hepsi çöp

-Trabzonspor a şike yapmış diyorsunuz

-Ben demiyorum tapeler diyor!.

Gel de gülme :D

Yolsuzluk ve şike davası her yönü ile birebir.Cemat ve AKP kavga etmese yolsuzluk çıkmayacaktı.Ama kimse de yolsuzluk yok diyemez.Tapeler belli, kutuda ki paralar açık.

Şike davası da böyle.Aziz Cemat ile kavga etmese şikesi çıkmayacaktı.Maleaef hukuk adaletin aracı olmaktan çıktı.

Aziz cemaat ile çıkar çatışmasına girmesi kim bilir daha ne kadar şikeli şampiyonluklar alacaktı.3. sınıf hukuk devletiyiz.

Bu kadar rahat nasıl yalan söylüyolar ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

biz hariç herkes şike yaptı

bu bir şike davası değildir

dar agacında olsak bile son sözümüz fenerbahçe

bu üç cümle dışında birşey dedi mi dediyse özet geçecek bir mümin renktaş varmı?

Aziz bile güldürüyor ama mahmut :(((

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yolsuzluk ve şike davası her yönü ile birebir.Cemat ve AKP kavga etmese yolsuzluk çıkmayacaktı.Ama kimse de yolsuzluk yok diyemez.Tapeler belli, kutuda ki paralar açık.

Şike davası da böyle.Aziz Cemat ile kavga etmese şikesi çıkmayacaktı.Maleaef hukuk adaletin aracı olmaktan çıktı.

Aziz cemaat ile çıkar çatışmasına girmesi kim bilir daha ne kadar şikeli şampiyonluklar alacaktı.3. sınıf hukuk devletiyiz.

Şikenin cemaatle falan ilgisi yok. Dolduruşa gelmeyelim.

Cemaat devlette iktidar-güç meselesinden ötürü hükümetle kavgalı.. Tamam da Aziz kim fener kim? Aziz kim ki cemaat bununla mücadele falan etsin, ayağını kaydırmaya çalışsın.

Aziz bi bok yedi, kıvıramadı, salak taraftarını kandırmak için aklına kim geliyorsa ortaya attı. Fenerli angutlar inanıyor bari siz yapmayın.

Ya adamların saldırmadığı kimse kalmadı... Polisler suçlu, savcılar suçlu, cemaat suçlu, hükümet suçlu, masonlar suçlu, Platini suçlu, İnfantino suçlu, Pierre Cornu suçlu, Uefa disiplin kurulu suçlu, Cas suçlu, Tff suçlu, M.Ali Aydınlar suçlu, Telegol suçlu, Baransu suçlu, içimizdeki Fransızlar suçlu, Galatasaraylılar suçlu, Tff içindeki Galatasaraylılar suçlu, özellikle eski tffli şimdinin Galatasaray Ceo'su suçlu, Uefa suçlu, yargıtay suçlu, dün bir yöneticisi "Fenerbahçe'ye küresel komplo kuruldu ŞL şampiyonu olacaktık" diye diğer dev takımları, ülkeleri olaya katarak globalleştiriyordu, bu gün gladyodan bahsediyorlar... Bunu Fenerbahçeli yöneticiler söylüyor. Düşünün adamlar kendilerini boktan çıkarmak için nasıl sağa, sola çamur attıklarını... Bir kişi de çıkıp sizin hiç mi suçunuz yok, biraz da bunu anlatın demiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt