Aziz Yıldırım Cezaevine Girecek

Şikeden dolayı hapis yatması mantıklı değil diyosun ne yapacaklardı o zaman ?

Evvela küme düşme cezası vereceklerdi sonra faiziyle birlikte 2010-2011 sezonu gelirlerini geri alacaklardı, 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak Trabzon'u tescilleyeceklerdi ve şike'ye adı bulaşan herkese(aziz de dahil) ömür boyu men cezası vereceklerdi bu kadar basit. Ama herşeye rağmen bu yasa çıksın diye direten de kendisi olduğundan fazla konuşmaya hakkı yok azizin

Hapiste ölmesi dileğiyle.

Fenerbahcenin avrupada marka değeri artıyomuş :D

[attachment=9606:ff.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 249
  • ff.webp
    ff.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 243
Valla Aziz girmiş, Mahmut çıkmış çokta umrumda olan bişey değil.. Adamların kulüp olarak ceza almasının haricinde herhangi birşey bizleri tatmin etmez.

günü bellimi? Belli degilse Tayyip emniyete gerekli talimatlari verir. Süreci uzatir.

Askerlik yapmamak icin curuk raporu almisti bu adam simdide saglik sorununu behane etmeyi planliyorlar benden tavsiye deli raporu alsin :)

2 senedir şeker komasına girmeyen aziz yakında yine komaya girer.

Kupa trabzona verilirse zaten, Fenerbahçe o sene'nin gelirlerini de iade etmek zorunda ve eğer hakkaniyetli değerlendirme yapılırsa da en az 2 lig aşağıya düşürülmesi lazım, Aziz'i hapse atınca adalet sağlanmış olmayacak benim bahsettiğim olay bu, Aziz'e ömür boyu futbol'dan men cezası verilmesi lazım daha geniş açıdan bakarsanız ve Türkiye'nin genel hukuk yapısında ki aksaklıkları değerlendirirseniz Aziz'in şikeden hapse girmesinin mantıksız olduğunu sizde görürsünüz.

Aziz'i iceride görmek bile herseye bedeldir bana göre. Kupa zaten geri iade edilecek. 3 temmuzdan beri öten kuslar elbet susar. %45'lik kesim bir tarafa, FB taraftari bir tarafa bana göre. Hepsi de yolsuzlugu, usülsüzlügü destekleyen taraflar, haktan hukuktan anlamazlar.

Ben açıkçası bu işten dolayı Aziz Yıldırım'ın hapis yatmasına pek hoş bakmamıştım. Çıktığında da iyi oldu demiştim. Ancak çıktığından beri adeta sporun her alanını terörize edip, kendi kendine mağduriyetler yaratıp öncekinden daha büyük bir yüzsüzlükle sağa sola saldırmaya başladı.

Gene de hapse girmesine sevinecek değilim ama kendisi yokken spordaki iğrenç ortamın ciddi oranda düzeleceği de şüphesiz.

Bu arada koskoca Bayern Münih baskanini bile hemen yargilayip hüküm verdiler.

Bu Aziz binbir türlü oyunla sürekli hastaneye gide gide bir ifadeyi zor verdi, mahkemeleri söylemiyorum bile. Sen kimsin ulan?

Ülkemiz gercekten cok komik bir halde. Her türlü sikeyi, yolsuzlugu yapan Aziz Yildirim'in malum sahislar (yolsuzlar) tarafindan desteklenmesi de manidar.

Askerlik yapmamak icin cürük raporu alan ve bir taraftan Atatürk'ten falan bahseden adamdir Aziz Yildirim.

Türk futbolunun yüz karasidir Aziz Yildirim. Allah onu bildigi gibi yapsin.

AY'den sonraki Baskan yine hükümet tarafindan belirlenecektir, yüksek ihtimalle Ferit Sahenk secilir. Basbakan'in favorilerinden biri.

Güçlülerin değil! Haklıların Hukuku... Barış için,kardeşlik için atın şunu cezaevine

Sayın Aziz Yıldırım cezaevine girdiği zaman iyi yönde gelişmeler olacağını düşünenler büyük bir yanılgı içerisindeler. Perdenin arkasındakiler yani yöneteni yönetenler temizlenmediği sürece Türk futbolundan herhangi bir sıçrama, iyi yönde gelişme beklememek lazım. ütopik hayallere gerek yok. Aziz Yıldırım içeri girer ve Fenerbahçe'nin başına Azizin işaret ettiği biri değil, Perde arkasındakilerin işaret ettiği biri geçer. Büyük ihtimal mafyatik bir tip olur. Fenerbahçe'nin geleneği budur. Başkanlık yapmış elemanlara tek tek bakarsak %90'ı mafyatik tiplerdir. Bkz: Ali şen.

Geri
Üst Alt