Hasan Hüseyin Can
Parçalı Üye
- 10 Mart 2013
- 2.577
- 0
- 726
yıldırım futbolu kirletti demirören ise katletti inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu ikiliden...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevinmedim. Birinin şikeden dolayı hapis yatması mantıklı değil, 2011 Türkiye şampiyonu trabzona verilir ve fener ne zaman alması gereken cezayı alırsa o zaman sevinirim.
Sevinmedim. Birinin şikeden dolayı hapis yatması mantıklı değil, 2011 Türkiye şampiyonu trabzona verilir ve fener ne zaman alması gereken cezayı alırsa o zaman sevinirim.
Kupa trabzona verilirse zaten, Fenerbahçe o sene'nin gelirlerini de iade etmek zorunda ve eğer hakkaniyetli değerlendirme yapılırsa da en az 2 lig aşağıya düşürülmesi lazım, Aziz'i hapse atınca adalet sağlanmış olmayacak benim bahsettiğim olay bu, Aziz'e ömür boyu futbol'dan men cezası verilmesi lazım daha geniş açıdan bakarsanız ve Türkiye'nin genel hukuk yapısında ki aksaklıkları değerlendirirseniz Aziz'in şikeden hapse girmesinin mantıksız olduğunu sizde görürsünüz.

Sen 1 lirayı bile devletten kaçırmaya çalışıyorsun , vergi vermiyorsun sonra Sneijder'i mi alsak Dzeko'yu mu alsak , yeni yetmelere 5 milyon mu versek Mancini'ye yıllık 6 m versek .Sen kimin parasıyla kime hava atıyorsun diyorlar . Türk futbolunu vergi vermeyenler mi kurtarıyor yoksa Aziz Yıldırım mı diyor şu an Fbtv'de Hakan Ural bize giydiriyor
İbretlik bir yayın var şu an.Hakan devam ediyor, bak göreceksiniz bundan da yırtacaklar diyor. Onlara hiç bir şey olmaz, uzlaşma istemişler zaten yakında göreceksiniz Galatasaray Dzekoya mı talip, Almeida'yı mı alıyor,Mancini kimi getirecek diye haberleri göreceksiniz diyor .Bu nasıl eziklik lan
Bak bak ne diyor bir sorun bakayım Bursa'da hala penaltılar atılıyor muymuş Yazık valla yazık diyorlar ahahah . Başta üzülmüştüm daha doğrusu sevinmemiştim Aziz'in hapse girmesine ama ölse üzülmem artık.
İki penaltıda net
Birincisini özellikle dile getiriyorlar kol vücuttaymış doğal hareketmiş
Ceza sahasında defans yapan oyuncu dirseklerini, kollarını yada ellerini topa doğru ceviremez
Kollarını arkaya bağlayıp ayaklar ile müdafaa yapılır ki bilmiyorlarsa belirtelim futbol genel olarak ayak ile oynanan bir oyundur
Ancak kendi takımları futbolda el ve kolları çok kullanıp aleyhte kararlarla karşılaşmayınca herhalde kuralları unutmuşlar mazur görmek lazım
Ayrıca şike yapıp futbolun dibine dinamiti koyupta ikide bir ortaya kanıt koymadan vergi diye ağlamak en hafif tabir ile yüzsüzlüktür
Adamlar her yerde mahkum oldular ama tehdit etmedikleri kurum kalmadı ve yinede mazlum oyunu oynuyorlar
İki penaltıda net
Birincisini özellikle dile getiriyorlar kol vücuttaymış doğal hareketmiş
Ceza sahasında defans yapan oyuncu dirseklerini, kollarını yada ellerini topa doğru ceviremez
Kollarını arkaya bağlayıp ayaklar ile müdafaa yapılır ki bilmiyorlarsa belirtelim futbol genel olarak ayak ile oynanan bir oyundur
Ancak kendi takımları futbolda el ve kolları çok kullanıp aleyhte kararlarla karşılaşmayınca herhalde kuralları unutmuşlar mazur görmek lazım
Ayrıca şike yapıp futbolun dibine dinamiti koyupta ikide bir ortaya kanıt koymadan vergi diye ağlamak en hafif tabir ile yüzsüzlüktür
Adamlar her yerde mahkum oldular ama tehdit etmedikleri kurum kalmadı ve yinede mazlum oyunu oynuyorlar
"birisi şikeden yatması mantıklı değil " yazmışın ve futboldan ömür boyu men yeterli görmüşün.
Yani senin mantığına göre gel banka soyalım veya dolandıralım. Nede olsa en fazla ömür boyu bankalardan men yeriz ancakD
Mahalede gazozuna oynanmıyor bu top