Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük ihtimal öyle olur zaten hakları varmış böyle yapmaya hastalığını öne sürerek, nasıl bir hastalıksa bu artık.
Hastalıklarından dolayı 6 ay erteletme alabilirmiş, bende buna gülüyorum adamın dışarıda hiç birşeyi yok maşallah bomba gibi, millete laf yetiştirecek hali var ama içeri girince ay bayılıyorum ay ölüyorum.
Devamlı takip ediyorsan dediklerinin hepsi cıkıyor.Adamın şu ana kadarda dediklerinin hiçbirinde yanılmadı.
Şu andada istanbul anayasa mahkemesinde olması lazım.
Burhan uA @ince_soz 25 dk.
Aziz yıldırım içeri giriyor @ersingokalioglu 'nun ultragaranti leri bir bir çıkıyor)
Oğuzhan @serhat0061 6 dk.
@ersingokalioglu üstad 48 saat dedin Aziz Yargıtay'da reddedildi. Yine bildin. Bakalım küme düşme de olacak mı?
TrabzonsporPartisi @Trabzonpart 3 dk.
@ersingokalioglu Ersin bey sizi keyifle izliyoruz. 48 saat geçti derken Yargıtay bombayı patlattı. Tebrikler.
kadir aktaşoğlu @KAktaolu 50 dk.
@ersingokalioglu perşembe dedin abi azizeye ceza evi yolu gözüktü bombalar patlamaya başladı
osman öksüz @osmannurioksuz 2 dk.
@ersingokalioglu Ultra garantiler her zamanki gibi ULTRA helallll
Yasemin NehirGöz @23Mavi61 1 dk.
@ersingokalioglu ULTRA harikasın Ersin Abi dediklerin çikiyor
@ersingokalioglu şu twitter a bakim Ersin abi yine ne yazmış diye giriyorum sadece son 3 aydır.. Her yazdığımı doğru olur bir adamın
hakan yumak @hakanyumak61 6 dk.
Yıkılmayan ultra garantiler burda @ersingokalioglu
Beyaz tv deki şike çetesi aklayıcılarının azizeyi aklamak için girmedikleri şekil kalmadı türkiyenin %99 azizenin içeri girmesini istemiyomuş cumhurbaşkanı af etsinmiş inanılmaz bir ajitasyon yapıyorlar aziz yalakalağı zirve yaptı