Aziz Yıldırım Cezaevine Girecek

10282584.jpg

Hastalıklarından dolayı 6 ay erteletme alabilirmiş, bende buna gülüyorum adamın dışarıda hiç birşeyi yok maşallah bomba gibi, millete laf yetiştirecek hali var ama içeri girince ay bayılıyorum ay ölüyorum.

3 yılı aşkın cezalarda sadece deli raporu ve hükümlünün hamile olması dışında erteleme olmaz diye biliyorum.

Ancak Aziz menepoza girdiği için hamile olma ihtimali yok.

Durup dururken deli raporu da alamayacağina göre kodesten başka şansı yok.

Avukatlar erteleme hakkinin olmadigini söylemisler. Öyle okudum dün.

Zaten Samandira´da veda etmis oyuncularina. Hürriyet´te yaziyor.

takimla veda konusmasi yapmis gözlari yasarmis nasil üzüldüm nasil üzüldüm anlatamam :(

en güzel günleri bunlar olsun bir daha futbola bulaşmasın inşallah

[attachment=9617:karadeniz-gazetesi-aziz.jpg]

Ekli dosyalar

• karadeniz-gazetesi-aziz.webp
    karadeniz-gazetesi-aziz.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 275
ağlama aziz beni de ağlatacaksın böhüböhüöhübühöbü :dread::apologetic::cower::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

adami halk kahramani yaptilar.

Devamlı takip ediyorsan dediklerinin hepsi cıkıyor.Adamın şu ana kadarda dediklerinin hiçbirinde yanılmadı.

Şu andada istanbul anayasa mahkemesinde olması lazım.

Burhan uA ‏@ince_soz 25 dk.

Aziz yıldırım içeri giriyor @ersingokalioglu 'nun ultragaranti leri bir bir çıkıyor :))

Oğuzhan ‏@serhat0061 6 dk.

@ersingokalioglu üstad 48 saat dedin Aziz Yargıtay'da reddedildi. Yine bildin. Bakalım küme düşme de olacak mı?

TrabzonsporPartisi ‏@Trabzonpart 3 dk.

@ersingokalioglu Ersin bey sizi keyifle izliyoruz. 48 saat geçti derken Yargıtay bombayı patlattı. Tebrikler.

kadir aktaşoğlu ‏@KAktaolu 50 dk.

@ersingokalioglu perşembe dedin abi azizeye ceza evi yolu gözüktü bombalar patlamaya başladı

osman öksüz ‏@osmannurioksuz 2 dk.

@ersingokalioglu Ultra garantiler her zamanki gibi ULTRA helallll

Yasemin NehirGöz ‏@23Mavi61 1 dk.

@ersingokalioglu ULTRA harikasın Ersin Abi dediklerin çikiyor :)

@ersingokalioglu şu twitter a bakim Ersin abi yine ne yazmış diye giriyorum sadece son 3 aydır.. Her yazdığımı doğru olur bir adamın :)

hakan yumak ‏@hakanyumak61 6 dk.

Yıkılmayan ultra garantiler burda @ersingokalioglu

yanildigi da cok oluyor ama bir kac tanesine rastladim ondan sonra biraktim takip etmeyi

su bir gercek ki türkiyenin suan ki siyasi ortaminda hic kimseye ve hic bir seye güvenmeyeceksin

her sey aninda degisebiliyor

bekleyelim görelim ama ben feneve ceza cikacagini sanmiyorum

adamlar sike yaptilar diye bu sene sampiyonlukla ödüllendiriliyorlar

Beyaz tv deki şike çetesi aklayıcılarının azizeyi aklamak için girmedikleri şekil kalmadı türkiyenin %99 azizenin içeri girmesini istemiyomuş cumhurbaşkanı af etsinmiş inanılmaz bir ajitasyon yapıyorlar aziz yalakalağı zirve yaptı

Beyaz tv deki şike çetesi aklayıcılarının azizeyi aklamak için girmedikleri şekil kalmadı türkiyenin %99 azizenin içeri girmesini istemiyomuş cumhurbaşkanı af etsinmiş inanılmaz bir ajitasyon yapıyorlar aziz yalakalağı zirve yaptı

Bunların vizdani para ve guclunun yani. Ama bizim vicdanimiz adaletin yerini bulmasi. Hirsizsan git yat kardesim. Af falan bosverin renktaslar. Zaten izleyipde pazartesi sendromuna erkenden girmeyin yarin bize is guc ogrencilere okul falan yetiyor zaten..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaraylıların çok büyük kısmı ve trabzon halkı türkiyenin halkı sayılmıyorsa 99% doğru ola bilir

Yargıtay süreci tamamlanan "futbolda şike davası" dosyaları 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nin duruşma salonunda bekliyor.

Mahkeme şu ana kadar bir karar açıklamadı. Kısmen onaylanan, kısmen de bozulan şike davasında aralarında Aziz Yıldırım'ın bulunduğu sanıkların mahkumiyet kararları Yargıtay tarafından onaylanmıştı. Mahkeme şimdi dosyanın tamamını ne yapacağına karar verecek.

Bozulan sanıklar açısından yeniden yargılamayı yapacak mahkemeye mi gönderecek, yoksa aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu sanıkların cezalarının infaz sürecini başlatmak için İnfaz Savcılığı'na mı gönderecek?

İşte bu sorunun yanıtını bulmak için Mahkeme, Adalet Komisyonu'ndan görüş sordu. Komisyonun bu konudaki görüşü beklenirken binlerce sayfalık "Futbolda Şike Davası"dosyası da mahkeme salonunda bekliyor. Bugün tüm gözlerin çevrildiği ve akibeti merakla beklenen dosyalar bir amatörün kamerasına yansıdı ve paylaşıldı.

[attachment=9663:1398070563-iste-sike-davasi-dosyalari-dha-31fbbf0e23f81816c8bd4785e17f763b-1-t.jpg]

Ekli dosyalar

• 1398070563-iste-sike-davasi-dosyalari-dha-31fbbf0e23f81816c8bd4785e17f763b-1-t.webp
    1398070563-iste-sike-davasi-dosyalari-dha-31fbbf0e23f81816c8bd4785e17f763b-1-t.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 173
Geri
Üst Alt