Aziz Yıldırım Cezaevine Girecek

Bundan sonra dolandırıcılık, hırsızlık, gasp fln suçu işleyenler de, Aziz Yıldırım'ı örnek gösterirler ve hapise girmezler artık.

Nasıl olsa Yargıtay cezasını onadıktan sonra adam Rusya'sından ülkenin 10 farklı şehirine gidip geldi ve hala geziyor kafasına göre.

Bundan sonra dolandırıcılık, hırsızlık, gasp fln suçu işleyenler de, Aziz Yıldırım'ı örnek gösterirler ve hapise girmezler artık.

Nasıl olsa Yargıtay cezasını onadıktan sonra adam Rusya'sından ülkenin 10 farklı şehirine gidip geldi ve hala geziyor kafasına göre.

ee abi nasılsın

ben yokken sokabildin mi içeri

bu

azizi

Bu olaya en ufak bir ses çıkarmayıp hatta şampiyonluklarını tebrik eden muhalefet partileri de mümkünse bir daha adalet , halkçılık, demokrasi gibi kelimeleri ağızlarına almasınlar.

DENİZ Seki için yakalama kararı çıkmış. Azizin dosyasını yargıtay daha önce onaylamasına rağmen hala tık yok.

Almanya yargısı koca Bayern başkanını içeri atıyor bizim asalaklar bu asker kaçağını hala serbest dolaştırıyor sonra da büyük Türkiye filan diye saçmalıyorlar yazık komik oluyorlar hem de çok komik...

Aziz Yildirim iceri girseydi rusya ve fransadan donmezdi

Ilk basta girecekti, bu asker kacagi hirbosu ulkeden kacti ve buda isi daha zorlastirdi

eger aziz fransada kalsaydi , politikacailara gore ( politik sorunlar, ve buyuk problemler yasanacakti)

o gun fransadan gelmisti azize, ertesi gun mahmudun bi aciklamasi vardi, RTE bize soz verdi bla bla bla hav hav diye

O gunden perde arkasinda anlasmalar oldu

Diger bir konu ise, azizin dokunulmazligi var.. bu adam yarin gidip birini öldurse bile ceza almaz

Turkiyede adalet asla olmadi ve olmayacaktir

Birde avrupa birligine girecegiz diyor basbaknimiz :)

Aziz yildirim degil, binlerce suclu turkiyede sucsuz olarak sokaklrda geziyor

Kanun manun kalmadi. Derebeyligi gibi bir ülke oldu Türkiye. Azizin cezaevine girmeyecegini zaten karardan hemen sonra anladik. Söz alip Fransadan döndüler.

aziz-yildirim-in-avukati-koksal-bayraktar-ucuncu-bir-yolumuz-var--4280159.Jpeg

Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar: "Üçüncü bir yolumuz var..."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, yeni deliller ve olayların ortaya çıkması sebeplerine dayanarak, yargılamanın yenilenmesi talebinde bulunacaklarını açıkladı.

Peki Köksal bayraktar kimdir;

BqFcx0zIgAEFBUm.png

Kovun gitsin.Sike savunucusu divan üyemiz var ha.Rezalet.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, yeni deliller ve olayların ortaya çıkması sebeplerine dayanarak, yargılamanın yenilenmesi talebinde bulunacaklarını açıkladı.

BqFcx0zIgAEFBUm.png

daha ne denir ki...

BqFcx0zIgAEFBUm.png

Bu eski liste sanırım . 2011 diyor . Eğer halihazırda olan bir listeyse bunu Ünal Aysal ve yöneticilerine hatırlatmak gerekir .

Hadi onu geçtim Mehmet Okur ne alaka ? Adam emekli basketbolcu ve koyu bir Fbli . İçimizdeki gizli ajanları gönderirsek kulüp çok rahat edecek .

Aziz 2000 yillarin ortalarına doğru çoktan fazla adamı kandırdı bizim camiia da.

Hepsini de kullandı, truva atı misali.

Bu eski liste sanırım . 2011 diyor . Eğer halihazırda olan bir listeyse bunu Ünal Aysal ve yöneticilerine hatırlatmak gerekir .

Hadi onu geçtim Mehmet Okur ne alaka ? Adam emekli basketbolcu ve koyu bir Fbli . İçimizdeki gizli ajanları gönderirsek kulüp çok rahat edecek .

Renkdaş valla şimdi baktım websitesine hala güncel olarak bu liste duruyor malesef. Yani bu köksal'ın o köksal olduğuna ihtimal vermek istemiyorum. Eğer öyle ise sadece Galatasaray Spor Kulübüne değil, tüm Galatasaray Camiasına ihanettir bunun adı. Üniversitede yangın çıktığında "Bırakın yansın köpekler, bırakın yansın vatan hainleri" diye mesajlar atan ne idüğü belirsizlerin kulübünün şikeci başkanına hizmet etmek hainliktir başka birşey değil.

Mehmet Okur konusunu ise bilmiyorum. Bu Mehmet Okur basketçi olan olduğuna emin misin?

Renkdaş valla şimdi baktım websitesine hala güncel olarak bu liste duruyor malesef. Yani bu köksal'ın o köksal olduğuna ihtimal vermek istemiyorum. Eğer öyle ise sadece Galatasaray Spor Kulübüne değil, tüm Galatasaray Camiasına ihanettir bunun adı. Üniversitede yangın çıktığında "Bırakın yansın köpekler, bırakın yansın vatan hainleri" diye mesajlar atan ne idüğü belirsizlerin kulübünün şikeci başkanına hizmet etmek hainliktir başka birşey değil.

Mehmet Okur konusunu ise bilmiyorum. Bu Mehmet Okur basketçi olan olduğuna emin misin?

Mehmet Okur'u araştırdım da sanırım basketbolcu olan değilmiş . İsim benzerliğinden bir an yanılgıya düşmüşüm .

Fransa İstanbul Başkonsolosu Monsieur Hérve Magro ve eşine veda yemeği Buradaki haberde Mehmet Okur adı geçiyor ama fotoğrafta basketbolcu olan değil .

aramizda hic bir hukucu arkadas yokmu? onun yorumunu okumak isterdim, tam olarak neye dayanarak hala aziz disarda? vede hüküm ceza yiyen arkadaslar gercekten azizi örnek gösterse , o sahiz girmiyor o can da ben patlican miyim neden giriyim dese ne olur?

Geri
Üst Alt