Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
sabun´u duş yaparken düşürmesin sonu kötü olur...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan sonra dolandırıcılık, hırsızlık, gasp fln suçu işleyenler de, Aziz Yıldırım'ı örnek gösterirler ve hapise girmezler artık.
Nasıl olsa Yargıtay cezasını onadıktan sonra adam Rusya'sından ülkenin 10 farklı şehirine gidip geldi ve hala geziyor kafasına göre.
![]()
Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar: "Üçüncü bir yolumuz var..."
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, yeni deliller ve olayların ortaya çıkması sebeplerine dayanarak, yargılamanın yenilenmesi talebinde bulunacaklarını açıkladı.
Peki Köksal bayraktar kimdir;
![]()
![]()
Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar: "Üçüncü bir yolumuz var..."
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, yeni deliller ve olayların ortaya çıkması sebeplerine dayanarak, yargılamanın yenilenmesi talebinde bulunacaklarını açıkladı.
Peki Köksal bayraktar kimdir;
![]()
Bu eski liste sanırım . 2011 diyor . Eğer halihazırda olan bir listeyse bunu Ünal Aysal ve yöneticilerine hatırlatmak gerekir .
Hadi onu geçtim Mehmet Okur ne alaka ? Adam emekli basketbolcu ve koyu bir Fbli . İçimizdeki gizli ajanları gönderirsek kulüp çok rahat edecek .
Renkdaş valla şimdi baktım websitesine hala güncel olarak bu liste duruyor malesef. Yani bu köksal'ın o köksal olduğuna ihtimal vermek istemiyorum. Eğer öyle ise sadece Galatasaray Spor Kulübüne değil, tüm Galatasaray Camiasına ihanettir bunun adı. Üniversitede yangın çıktığında "Bırakın yansın köpekler, bırakın yansın vatan hainleri" diye mesajlar atan ne idüğü belirsizlerin kulübünün şikeci başkanına hizmet etmek hainliktir başka birşey değil.
Mehmet Okur konusunu ise bilmiyorum. Bu Mehmet Okur basketçi olan olduğuna emin misin?