Aziz Yıldırım: ''Derbi, Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra oynanacak''

Biz iki takımada çakıcaz,onlar kendi aralarında halletsinler şampiyonluğu bize ne.

Fenerbahçe'nin yıllardır medya üzerinden böyle algı operasyonu yaptığını bildiğim için beni fazlasıyla sasirtmadi. Hanı dün maç oynanmadı ya herkes şunu demeye başladı "hiç bir puan oradaki insanlardan daha önemli değil o yüzden doğru karar" evet hakkılar hiç birşey insan canından önemli değil ama inanın kimse oradaki insanların canını filan düşünmüyor ve dusunmedi de. İnsanları dusunselerdi en baştan iptal ederlerdi, seyircisiz yapmazlardı. Sanki maç ileri bir tarihte oynaninca daha güvenli bir ortam olacak. Dün de demiştim bu olayın altında bu pislik herif ve kulübü vardır diye.

Ama işin kötü tarafı bu iğrenç heriflere tepki veremeyen berbat bir yönetime sahip olmamızdır.
Adamlar resmen tiyatro oynuyor bizimkilerde izliyor.

Bunlar zaten şike dışında başarılı olamazlar.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe'nin yıllardır medya üzerinden böyle algı operasyonu yaptığını bildiğim için beni fazlasıyla sasirtmadi. Hanı dün maç oynanmadı ya herkes şunu demeye başladı "hiç bir puan oradaki insanlardan daha önemli değil o yüzden doğru karar" evet hakkılar hiç birşey insan canından önemli değil ama inanın kimse oradaki insanların canını filan düşünmüyor ve dusunmedi de. İnsanları dusunselerdi en baştan iptal ederlerdi, seyircisiz yapmazlardı. Sanki maç ileri bir tarihte oynaninca daha güvenli bir ortam olacak. Dün de demiştim bu olayın altında bu pislik herif ve kulübü vardır diye.

Ama işin kötü tarafı bu iğrenç heriflere tepki veremeyen berbat bir yönetime sahip olmamızdır.
Adamlar resmen tiyatro oynuyor bizimkilerde izliyor.

Bunlar zaten şike dışında başarılı olamazlar.

Bu yazının altına imzamı atıyorum.

Twitter da TT olmus bu olay. Baktim da Besiktas taraftarlarindan daha fazla Galatasaray taraftarlari bu isi konusuyor.

Ulan adamlarin hakkini bunlardan fazla biz savunuyoruz.

Son düzenleme:
bjklının biride yazmış ulan ne güzel kaç senedir kafamızı dinliyorduk nereden yarışa girdik bunlarla :asd:

Süper yorumlamış kimse artık. Yaşanan olayı iyi mizahlamis bizi de tebessüm ettirdin Osman :) :)

Ulan Dursun, senin gibi sünepe,uyuz bir başkanımız olmasaydı şimdi ülkeyi ayağa kaldırmıştı. Çık TFF ye sor tarihi, bu olay ne de, verdiğin söz ne de..

heyecanlı heyecanlı geliyor yanına ve bu maçtan sonra diyo bu maçta beşiktaşa kıyıcaklar bizim lehimize penaltılar verilir ama fener maçında da tam tersi bizim aleyhimize oynanır şampiyon yapma çalışmaları başladı şimdiden feneri.

Bu görüntüyü ceken kameraman kovulmus diyorlar, tabi ne kadar dogrudur muamma.

Twitter da TT olmus bu olay. Baktim da Besiktas taraftarlarindan daha fazla Galatasaray taraftarlari bu isi konusuyor.

Ulan adamlarin hakkini bunlardan fazla biz savunuyoruz.

Şike olayında da bizim sayemizde şikebahçe yerine trabzon şampiyonlar liginde oynadı ama o beyinsizlere şimdi sorsan en büyük düşmanları biziz.

Allahın sopası yok ki vursun.İşte böyle tepetaklak olursunuz.Hemde kendi kanalınızda yakalandınız.Başka kanalda olsa montaj dersin ama kendi kanalında neyin montajıdır bu kendi kendine mi tuzak kuracan. :D

Kameraman kovulmasa bile kovulmaktan beter edilecek. Bu ülkede böyle yürüyor işler

Umarım bunun önüne geçerler.

Şike olayında da bizim sayemizde şikebahçe yerine trabzon şampiyonlar liginde oynadı ama o beyinsizlere şimdi sorsan en büyük düşmanları biziz.

Sike olaylari ilk ciktiginda falan bayagi üzülmüstüm bunlarin adina ama artik bunlarin bize yaptiklarindan sonra umrumda bile degil.

Hatta Aziz az bile yapmis bunlara, sen git sana destek cikanlara ana avrat küfür et bizi düsman ilan et. Simdi gitsen sorsan Galatasaray Fener'den daha büyük düsmanimizdir derler. Hersey müstehak bunlara, umrumda bile degil Trabzon.

Galatasaray - beşiktaş maçı 8 mayısta gözüküyor, normal şartlarda bu maçı o tarihten ileri bir tarihe erteleyemezler. hele hele bu konuşma ortaya çıktıktan sonra mümkün değil o tarihe kadar maçın ertelenmesi. aziz yaptığı bir planı daha batırdı. akıl yok bu adamda hahahaha

Geri
Üst Alt