- 15 Aralık 2011
- 17.787
- 6.887
- 1.373
Biz iki takımada çakıcaz,onlar kendi aralarında halletsinler şampiyonluğu bize ne.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yazının altına imzamı atıyorum.Fenerbahçe'nin yıllardır medya üzerinden böyle algı operasyonu yaptığını bildiğim için beni fazlasıyla sasirtmadi. Hanı dün maç oynanmadı ya herkes şunu demeye başladı "hiç bir puan oradaki insanlardan daha önemli değil o yüzden doğru karar" evet hakkılar hiç birşey insan canından önemli değil ama inanın kimse oradaki insanların canını filan düşünmüyor ve dusunmedi de. İnsanları dusunselerdi en baştan iptal ederlerdi, seyircisiz yapmazlardı. Sanki maç ileri bir tarihte oynaninca daha güvenli bir ortam olacak. Dün de demiştim bu olayın altında bu pislik herif ve kulübü vardır diye.
Ama işin kötü tarafı bu iğrenç heriflere tepki veremeyen berbat bir yönetime sahip olmamızdır.
Adamlar resmen tiyatro oynuyor bizimkilerde izliyor.
Bunlar zaten şike dışında başarılı olamazlar.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bjklının biride yazmış ulan ne güzel kaç senedir kafamızı dinliyorduk nereden yarışa girdik bunlarla![]()
Gayet doğal alışkın değiller şampiyonluk yarışınaTwitter da TT olmus bu olay. Baktim da Besiktas taraftarlarindan daha fazla Galatasaray taraftarlari bu isi konusuyor.
Ulan adamlarin hakkini bile biz savunuyoruz.
Twitter da TT olmus bu olay. Baktim da Besiktas taraftarlarindan daha fazla Galatasaray taraftarlari bu isi konusuyor.
Ulan adamlarin hakkini bunlardan fazla biz savunuyoruz.
Twitter da TT olmus bu olay. Baktim da Besiktas taraftarlarindan daha fazla Galatasaray taraftarlari bu isi konusuyor.
Ulan adamlarin hakkini bunlardan fazla biz savunuyoruz.
Bu görüntüyü ceken kameraman kovulmus diyorlar, tabi ne kadar dogrudur muamma.
Şike olayında da bizim sayemizde şikebahçe yerine trabzon şampiyonlar liginde oynadı ama o beyinsizlere şimdi sorsan en büyük düşmanları biziz.