Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olacak

Allah belalarını vermiş, Azo mu yoksa Aliş mi diye soracaklar bana kendimi intihar ederim.

Ülker, Limak holdingi falan toplamış. Bu sefer babaları değil de çocuklarını alış listeye.

Laikçi Maviş başkan (aka yalı çocuğu) vs yandaş diyabet başkan (aka kontrolunu tamamen yitirmiş zat)

Eşekler adam olur bu fener adam olmaz. Ali Koç a rakip diye en çok Galatasaray şampiyonluğu gören Aziz Yıldırım dan başkasını bulamadılar. Oğlum ortaya karışık yapsaydınız bari. Ağlak gözlerle daha çok izlersiniz bizi devam 🤣😂

Aziz kazanırsa Koç tüm sponsorluklarını çekecek mi acaba? Şu ana kadar FB'nin Koç dışında hatırı sayılır bir sponsorluğu falan kalmadı neredeyse. Bence Koç kazanır gibi tekrardan ama olurda Yıldırım kazanırsa neler olacak çok merak ediyorum.

Sitmayı gösterip ölüme razı olma durumuna getirdiler koskoca camiayı 2 tane nefret ettikleri adam
Koçun kalmasını kesinlikle istemem ülkede futbolun bu denli kirlenmesini gerilmesinin baş aktörü kendisi
Azizin eskisi kadar tehliki olduğunu düşünmüyorum siyasi desteğini kaybetmişti en son

Muthis bir seçim olacak. Çok heyecanlıyım.

Geri
Üst Alt