Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olacak

Süheyl Batum'un seçilme ihtimali Aziz Yıldırım'ın seçilme ihtimalinden yüksek. O kadar rezilliğe rağmen bu durum Fener'in ne kadar rezil bir durumda olduğunun göstergesi.

Ben Koç kalsın istemiyorum ama Aziz'i Koç'a tercih edecek somut bir sebep de bulamıyorum. Aksine FB adına Koç'tan daha az hata yapabilir belli olmaz gibi geliyor. Seni çok net bir tercih yapabilmeye götüren gerekçelerin neler?
Kimse farkinda degil ama ali koc medya troller diger kuluplere sponsorluk vs ile hepsini kopegi yapti karsi gelen olmadigi icin daha da bokunu cikaracak.

Azizin zamanlarini da hatirliyoruz, ali koc yuzunden gsli fbli birbirinden tiksinir hale geldi, boyle bir donem hatirlamiyorum. Aziz de matah bir adam degil tabii ki de yine de onu tercih ederim

Valla birinden birini tercih etmem.Ikiside ayni kafa.İkisininde lobisi sağlam.Koc ve yildirim doneminde gorduk.Kim gelirse gelsin gene haksizlikla savasicagimiz kesin.Illede birini tercih edeceksem kesinlikle tercihim koc olur.Bicak sirtinda adam.Taraftarin tahammulu yok.Ama yildirim kazanacak gibi geliyo.

Aziz Yıldırım kazansın isterim biz 2 yıldır özellikle bu yıl Ali Koç ile değil koç holding ile yarıştık. Bu sene her gerçek anlamda çok zordu. Bütün stadyumlarda , hakem sponsorluğunda ve tff sponsorluklarında hep koç holding markaları vardı. Aziz en fazla şike yapar ve onda da ben şike yaptıysam fener için yaptım der.

Lan bu ali koç zaten azizin başarısızlığı, üslubu yüzünden ortaya çıktı. Aliyi kurtarıcı diye seçtiler, şimdi Azizi kurtarıcı olarak görüyorlar. Bunlar bu kafa ile yine iyi gelmişler bugüne kadar.

Bunlarda listeler son anda verildiği için manipüle çok oluyor

Aziz Yıldırımdan açıklama

Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon yaratılmaktadır.

Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim.

Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.

Forumdaki ilk yorumlarımdan birinde bunlar Aziz’i geri getirir demiştim, ah ah. Aziz’in ağlayarak gidersiniz diyerek Ali’ye hani istenmediğin yerde durmazdın demesini bekliyoruz 😂

Btw İstanbulspor maçlarında stadyum Aziz diye inler şimdiden söyleyeyim. Ali de hazmedeyim tüm sponsorlarını çeker, adam masa tenisine kadar sponsor olduğu için Aziz zorlanır. Bir de BB borçlarında Yapıkredi davasından falan rahat oldukları söyleniyordu, o da ikinci darbe olur

Lobisi saglam
Hakemler. Üzerinde etkisi var
Derbilerde dogranacagimiz yillar geri gelir
Olumlu bakmiyorum
Şu an doğranmıyor muyuz? Kadıköy'de Icardi'ye yapılan harekete verilmeyen kırmızı + penaltı yetmedi içeride oynadığımız bjk maçında Ghezzal'in Icardi'ye tekmesi ve verilmeyen net penaltıyı geçtim bir de üstüne Icardi'ye hücum faul verildi. Hücum faul verilen o pozisyonda ciddi bir şekilde sakatlanan Icardi 3-4 ay sakat sakat oynadı. Hala daha kendine gelemedi. Biz bu yüzden belki de CL 2. turunu kaybettik. Bir de bu takımlar şampiyonluk yolundaki rakiplerin yani 6 puanlık, ikili averajı da hesap edersen 7 puanlık maçlar. Fenere yarışta kalsın diye bedavadan hediye edilen son dakika penaltılarının sayısını zaten unuttum.

Ha ben demiyorum Aziz daha iyi olur Ali daha iyi olur falan. İkisi de birbirinden beter. İkisi de Türk futbolunun en büyük katilleri. Camiaları zaten Türk futbolunun en büyük kanseri.

Şükürler olsun ki Galatasaraylıyım. Sözde rakip takımın başkan adaylarına bak. Feneri bitiren, ocağına incir ağacı diken iki otokrat iki tek adam. İmza attıkları rezillikler saymakla bitmez ve seçimlerinde bunlar aday olarak birbirine rakip oluyor. Başka adam yok mu aga bu kulüpte? Bu muymuş büyük takım? Fenerli olsam kafamı duvardan duvara vururdum sinirden.

25 mayısta belkide 2 sezon üst üste şampiyon olmuş başkanı seçmeyeceğiz

Adamlar Aziz yıldırım,Ali koç döngüsünde dönüp duruyorlar

Aziz son 10 yılında bir tanesi tescilli şikeli olmak üzere sadece 2 şampiyonluk yaşatmış, 5 Galatasaray şampiyonluğu görmüş

Ali koç 6 yılda 0 çekmiş , 3 Galatasaray şampiyonluğu yaşamış

Hala aynı isimlerin etrafında dönüp duruyorlar, bunlar cidden akıllanmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seçim kampanyası filan yapacak mı ali ile aziz. Yapsalar ne malzeme çıkar. Boğanın orda aziz ile ali taraftarları bir birini s....sin pardon dövsün falan

Aziz başkan,Bülent Uygun td olsun.Sportif direktör de mosturoglu olsun.Serkan kirintili kaleci antrenörü,Emenike de uygunun yardimcisi olsun.offf kadroya bak.Silivri team 😂

Ülker, Limak holdingi falan toplamış. Bu sefer babaları değil de çocuklarını alış listeye.
Aziz Yıldırım yalanlamış bu listeyi sanırım. Hepsi olmasa bile bazıları olacaktır diye tahmin ediyorum. Ekonomik olarak pek değişim olmaz eğer bu isimlerden destek alırsa bazılarından bile alamazsa kulübü Koç gibi fonlayamaz. Ali Koç- Aziz Yıldırım birbirinin laciverdi Koç'ta ekstra şu var adam parasıyla medyayı yanına çekmişti. Herkese sponsor oldu yanına çekti falan. Yıldırım'da bunu yapar mı her yere sponsor olamaz ama yine inşaatçı Kahe'ler falan olur mu olur.

Divan başkanlığı seçimini azizci grup şekipi sectirerek kazanmadı mi. Bunu da kazanırlar gibi görünüyor. Hele bunlara farklı bir şekilde çakarsak alinin pek şansı kalmaz.

Geri
Üst Alt