- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.710
- 6.478
Koç'ta Mourinho'nun peşindeAziz'in teknik direktör adayı Mourinho imiş. Aziz seçilsin madem![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koç'ta Mourinho'nun peşindeAziz'in teknik direktör adayı Mourinho imiş. Aziz seçilsin madem![]()
Çocuklar Duymasın 'daki Mourinho mu adminimKoç'ta Mourinho'nun peşinde
Kimse farkinda degil ama ali koc medya troller diger kuluplere sponsorluk vs ile hepsini kopegi yapti karsi gelen olmadigi icin daha da bokunu cikaracak.Ben Koç kalsın istemiyorum ama Aziz'i Koç'a tercih edecek somut bir sebep de bulamıyorum. Aksine FB adına Koç'tan daha az hata yapabilir belli olmaz gibi geliyor. Seni çok net bir tercih yapabilmeye götüren gerekçelerin neler?
Aziz Yıldırımdan açıklama
Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon yaratılmaktadır.
Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim.
Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.
Şu an doğranmıyor muyuz? Kadıköy'de Icardi'ye yapılan harekete verilmeyen kırmızı + penaltı yetmedi içeride oynadığımız bjk maçında Ghezzal'in Icardi'ye tekmesi ve verilmeyen net penaltıyı geçtim bir de üstüne Icardi'ye hücum faul verildi. Hücum faul verilen o pozisyonda ciddi bir şekilde sakatlanan Icardi 3-4 ay sakat sakat oynadı. Hala daha kendine gelemedi. Biz bu yüzden belki de CL 2. turunu kaybettik. Bir de bu takımlar şampiyonluk yolundaki rakiplerin yani 6 puanlık, ikili averajı da hesap edersen 7 puanlık maçlar. Fenere yarışta kalsın diye bedavadan hediye edilen son dakika penaltılarının sayısını zaten unuttum.Lobisi saglam
Hakemler. Üzerinde etkisi var
Derbilerde dogranacagimiz yillar geri gelir
Olumlu bakmiyorum
Aziz Yıldırım yalanlamış bu listeyi sanırım. Hepsi olmasa bile bazıları olacaktır diye tahmin ediyorum. Ekonomik olarak pek değişim olmaz eğer bu isimlerden destek alırsa bazılarından bile alamazsa kulübü Koç gibi fonlayamaz. Ali Koç- Aziz Yıldırım birbirinin laciverdi Koç'ta ekstra şu var adam parasıyla medyayı yanına çekmişti. Herkese sponsor oldu yanına çekti falan. Yıldırım'da bunu yapar mı her yere sponsor olamaz ama yine inşaatçı Kahe'ler falan olur mu olur.Ülker, Limak holdingi falan toplamış. Bu sefer babaları değil de çocuklarını alış listeye.
Bunlarda taraftar ne derse olur, banko Aziz kazanırAzizin kazanma ihtimali yok denecek kadar az
''Mourinho' yu Fenerbahçemizin başına getirmek beka meselesidir'' Aziz Ali Yıldırım Koç...Koç'ta Mourinho'nun peşinde