Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olacak

Aziz Yıldırım, yine Avrupa kupası sözü veriyor sjsjsjsjsjsj. Bize bir kupa daha mı geliyor yoksa 😂

Aziz Yıldırım: Mourinho’ya Fenerbahçe’ye gel dedim. Büyük ihtimalle getireceğim.

Forumdaki ilk yorumlarımdan birinde bunlar Aziz’i geri getirir demiştim, ah ah. Aziz’in ağlayarak gidersiniz diyerek Ali’ye hani istenmediğin yerde durmazdın demesini bekliyoruz 😂

Btw İstanbulspor maçlarında stadyum Aziz diye inler şimdiden söyleyeyim. Ali de hazmedeyim tüm sponsorlarını çeker, adam masa tenisine kadar sponsor olduğu için Aziz zorlanır. Bir de BB borçlarında Yapıkredi davasından falan rahat oldukları söyleniyordu, o da ikinci darbe olur
Aziz Yıldırım için tezahürat olmaz Ali Koç bağlamış Gfb'yi ve bir kaç grubu sanırım diyeni dövüyorlar.

Şimdi bunları zevkle talip ederiz işte tam bir kabile devleti havasında yönetiliyorlar

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koç Ali den daha çekilir aziz Koç yüzünden millet birbirini vuracak azizin etkisi o kadar olmaz artık yaşı da 71 olmuş hem Koç anadolu takımlarını bağlıyordu aziz o kadar yapamaz tam tersi azizi pek sevmiyorlardı

Aziz Yıldırım için tezahürat olmaz Ali Koç bağlamış Gfb'yi ve bir kaç grubu sanırım diyeni dövüyorlar.
Zamanında Aziz de bağlamıştı, Ali Koç gelecek, güneş doğacak mı ne diyorlardı. 3-5 kişi bağlayınca ses çıkmıyor diye bir şey yok

hemen karşılıklı kongre konuşmaları olsun izleyelim

Bence biz kendi kulübümüze odaklanıp Özbek-Erden-Süheyl üçgenine acil bir çözüm bulmamız gerekiyor

Şampiyon olunca bitmiyor maalesef bir kaç ay sonra yeni sezon başlayacak

La bunlar valla adam olmaz billa adam olmaz soyle bir x e bakayim dedim yine cosmuslar. Parali adamlar pesinden kosmakla bir sey olmaz anlamadilar.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe'nin bu saatten sonra 'bizim çocuğumuz' dediği isimlerle devam etme lüksü yoktur. Büyük isimlerle yola devam etmelidir. Ben, geçen hafta Jose Mourinho ile yüz yüze görüştüm. Ona 'Fenerbahçe'nin sana, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var.' dedim. Beni samimim bir şekilde dinledi. Arkadaşlarım menajerleri tarafıyla görüşüyor. Kazanırsak, Jose Mourinho'yu getireceğim."

‘Bizim çocuğumuz’ diye takımın başına koyma lüksümüz yok

CEHENNEM DONANA DEK AYKUT KOCAMAN

Sivas aliye epey çelme takmıştı aziz gelirse kafadan 6 puan yazarız. Ligde bir tek oradan zararı olur.

Simdiden troller sosyal medya algisina baslamis.

"Aziz Yildirim, Mourinho'yu getirecek, ayrica 150-200m Euro sicak para ile geliyor." gibisinden yazilar :)

Simdiden troller sosyal medya algisina baslamis.

"Aziz Yildirim, Mourinho'yu getirecek, ayrica 150-200m Euro sicak para ile geliyor." gibisinden yazilar :)
BB varken cepten para koymak öyle kolay olmuyor sponsorlukla koyabiliyorlar sanırım yada işte projelere falan. Yani Zaten Koç'ta bu paralarla sponsor oluyor. Amatör voleybol- basket derken sırf o tarafa 50 milyon bütçesi var sanırım yani oraya gidecek zaten Koç sponsorluğu devam etmeyeceği düşünülürse.

Aziz reis geri dönüyor.

Baskan olmasini istemem cünkü bu ali koc dan daha becerikli.

Denizli ve Bursa faciasını yaşatan başkanı kurtarıcı olarak görüyorlar. Harbiden eşekten adam olur fenerden olmaz

Geri
Üst Alt