Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olacak

Bunun hakem odası bastığı günler çabuk unutulmuş. Federasyona istediği kararları çıkartma istediği hakemi maça alıp verme hepsini yapardı gelirse de yapar yine de Koç gitmeli ama.

Bizim için Koç bulunmaz nimet. Milletin selameti için ise Koç'un gitmesi lazım. O yüzden oyum Azizden yana

Ali Koç'un vücudunda eğreti duran bütün kötülüklerin vücud bulmuş halidir Aziz Yıldırım.

Gelince rekabete renk falan gelmez gelse gelse şikeye renk gelir.

Şikenin elli tonunu yapıp, ceza almayıp üzerine ankası oldukları terörist yapıya karşı yalandan savaş başlatıp suçu da rakiplere atan fikrin mucidi bu adam.

Madalyonun öbür yüzüne bakıp işi sportif olarak ele alırsak;

20 yılda şampiyonluklar

1997-1998 Galatasaray
1998-1999 Galatasaray
1999-2000 Galatasaray
2000-2001 Fenerbahçe
2001-2002 Galatasaray
2002-2003 Beşiktaş
2003-2004 Fenerbahçe
2004-2005 Fenerbahçe
2005-2006 Galatasaray
2006-2007 Fenerbahçe
2007-2008 Galatasaray
2008-2009 Beşiktaş
2009-2010 Bursaspor
2010-2011 Fenerbahçe*
2011-2012 Galatasaray
2012-2013 Galatasaray
2013-2014 Fenerbahçe
2014-2015 Galatasaray
2015-2016 Beşiktaş
2016-2017 Beşiktaş
2017-2018 Galatasaray

Yani 21 yılda;

10 Galatasaray
6 Fenerbahçe
4 Beşiktaş
1 Bursaspor

şampiyonluğu gördü. Aldığı 6 şampiyonluğun sonuncusu 2014 de ve son Fenerbahçe şampiyonluğu.

Galatasaray bu dönemde hakemler tarafından en az bugün kadar mağdur edildi. Ona rağmen de Kadıköy'de facialara rağmen bu sayılara ulaşabildi.

Düşmanın daha güçlü olması bizi daha da motive edecektir yönetim, taraftar olarak.

Ama Türkiye'de ki rezil futbol ortamını daha da germekten başka bir halta da yaramaz başkanlığı.

ali koç'un faşist modlarından bıktım...ordan aziz oyu verdim.

verdiğim andada aziz'in "ben fenerin kendisiyim" gibisinden söylemlerini düşündükçe - bu mantalitenin , ali koç'un temelini atan adamda aziz yıldırım. Palpatine herif.

Aziz seçilirse Ali hazımsızlıktan desteği çeker, Anadolu kulüpleri arasında ve TFF kurullarında kurduğu örgütü de Aziz'e karşı kullanma gayretinde olur. Ali Koç her sene dozajı arttırarak ligi bizim adımıza çekilmez hale getiriyor şikenin her türlüsünü yapıp istediği boku yiyor bu bitse çok iyi olur. Fakat Fb'yi tanıdıysam bu seçimi Ali Koç kazanır

Olabilir ama o konuda da sorun şu. FB camiası komple şizofrene bağladı, histeri krizlerine giriyorlar. Çıkıp çıkıp TFF'ye çatmayan, sözde haklarını savunmayan bir başkanı (ligi uzak ara lider falan götürmedikleri sürece) kabullenecek durumda değiller sanki. Aziz Yıldırım da sanmıyorum çıkıp "dışarıda hayali yapılar aramayı falan bırakalım" desin. O da taraftarı arkasına alabilmek için aynı düşman senaryolarını pompalamaya ve dolayısıyla çatışmayı körüklemeye devam etmek zorunda gibi geliyor.
Tam parantezdeki gibi Haydar abi durum.Bunların tek olası şampiyonluk senaryosu dediğin gibi,zaten son şampiyonlukları da bu şekildeydi.10 küsür puanla önde götürecekler tüm sezonu ve kimse yaklaşamayacak yanlarına anca öyle olurlarsa olabilirler.Adamlar Bursa'ya,stadsız göçebe gibi bir orda bir burda oynayan Bjk'ye bile şampiyonluk verdiler bu gerginlikleri yüzünden

5dk dinledim yalıyorlar birbirlerini

pohpohlatıyo kendini aziz

çok yaşlanmış ve çökmüş gördüm. keşke hayatını yaşamaya baksa.

70 yasinda herifler nelerin pesinde kosuyor hala ya. Bitanede bizde var

Allah doyursun

İki Galatasaray efsanesi Fenerbahçe başkanlık yarışında karşı karşıya

Geri
Üst Alt