Haber Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı Seçildi

Fb tarihinin en iyi kadrolarından bir kaçı, bugün seçimi kazanan tarlacı şahıs tarafından kurulmuş olsa da asıl önemli ve üzerinde durulması gereken konu, başkanlığı döneminde en çok Galatasaray şampiyonluğu gören Fb başkanı olmasıdır..

Yine döndüler dolaştılar, zaten yaşını başını almışken kovdukları bir adamı 10 yıl sonra geri getirdiler..

Ve sözüm ona bizim korkulu rüyamız olan büyük başkanmış 😂😂

Valla bilmiyorum zamanında hile hurdayla gitmişti beşinci şampiyonluk

Fenerin Antep karşısında 3-0dan dönüşünü bilen bilir, yine 5 sene üst üsteyi engelleme kafasında olacak, küçümsenecek bir durum göremiyorum.

Ciddi olalım.
Lobi olarak kesin olacak hatta bence Hakan Safi'den daha tehlikeli ama biz gerekeni yaparsak onlar çok ekstra güçlenmediği sürece zirveyi bırakmayız diye düşünüyorum adminim.

Birde şu olabilir diye düşünüyorum, Safi tarafına çok hype vardı inanılmaz yükselmişlerdi fenerlilerin seslere bakıyorum tamamen yıkılmışlar 4 transfer beklerken bir anda Aziz geldi en ufak olumsuzlukta bence ciddi kaosa gömülme ihtimalleri olur.

Bu dortmunddaki elemanı nasil aliyor aziz 30 40 milyon bonservis vermismi aziz ,az para degil

Şimdi hızlandırılmış tarafından şampiyon yapacak yeni muhterem başkan.

Aziz 2'ye katlamış.

Aziz Yıldırım: 17.245
Hakan Safi: 9.927

Fenerin Antep karşısında 3-0dan dönüşünü bilen bilir, yine 5 sene üst üsteyi engelleme kafasında olacak, küçümsenecek bir durum göremiyorum.

Ciddi olalım.
17 tane Avrupa maçı oynamış bir GS ve 1 tane bile Avrupa maçı yapmamış bir FB mücadelesi vardı o sezon

Ona rağmen 76-73 bitti sezon zor şampiyon oldular

Bu sefer öyle olmayacak ama

Fener - Trabzon fiskturleri de cok ilginc hale gelecek simdi.

Aziz vs Haciosman , 2011 hesaplari...bilmemne.

Bunlar bu kafayla bu sene de sampiyon olamaz. Biz de olamayabiliriz ama bunlar hic olamaz. Okan elindeki firsatin farkindadir umarim. Arka arkaya 5 sampiyonluk kimseye nasip olmadi.

Hala Aziz Yıldırım Aykut Kocaman birlikteliğine oy veren ciddi sayıda kongre üyelerinin olması şaşırtıyor açıkçası. Hoca gerçekten Kocaman olursa ekim-kasım gibi erken bir kırılma bekliyorum

17 tane Avrupa maçı oynamış bir GS ve 1 tane bile Avrupa maçı yapmamış bir FB mücadelesi vardı o sezon

Ona rağmen 76-73 bitti sezon zor şampiyon oldular

Bu sefer öyle olmayacak ama
Yine de ciddi olalım, herkes bize düşman durumda GS olmasında kim olursa olsun kafasında olacaklar.

Şaka bir yana Hakan Safi, etik yoksunluğu ve AKP'ye yakınlığı yüzünden tehlikeli olabilecek bir adaydı. Bahsettiği transferleri zaten yapamayacaktı ama siyaset üzerinden hile hurda işlerine kesin girerdi. Aziz Yıldırım'ın olması bizim için daha iyi oldu.

Söyledik Aziz ezer geçer diye
Adamın yönetim listesi CL gibiydi
Safi ne kadar ayyaş berduş var listeye koymuş.
Seçimi liste kazanır Transfer değil
O listedeki ağırlığı olan adamlar seçmeni ikna ediyor

Yine de ciddi olalım, herkes bize düşman durumda GS olmasında kim olursa olsun kafasında olacaklar.
O dönemin saha içindeki en büyük aktörlerinden biri şu anda teknik direktörümüz

Yani o dönemi ve yaşananları kendisinden daha iyi bilen başka biri olduğunu sanmıyorum,yıllarca bunun üzerinden de suçlamalar aldı zira

Ciddiyet konusunda ben rahatım o yüzden

Ciddi olalım.
Sonradan bize transfer olan stoper bozuntusu Mehmet Polat, ilk yarısında gayet iyi oynadığı maçın ikinci yarısında topa ayağını bile uzatmamıştı mesela. Gündeme getiren dahi olmadı o zaman.

Şaka bir yana Hakan Safi, etik yoksunluğu ve AKP'ye yakınlığı yüzünden tehlikeli olabilecek bir adaydı. Bahsettiği transferleri zaten yapamayacaktı ama siyaset üzerinden hile hurda işlerine kesin girerdi. Aziz Yıldırım'ın olması bizim için daha iyi oldu.
Katilyom, boyle daha eyyyyy

Hakan Safi kuru sıkıydı pr peşinde koşan biriydi.

Azizin başkan olacağı çok netti herkes Twitter trollerine aldandı.

Neyse Aykut muhabbeti umarım doğrudur

8 sene önce koç kazandı diye göbek atıp azizden kurtulduk diye sevinen şikeciler şimdide aziz geldi diye seviniyor. Her zaman seviniyorlar.hwhwhahh

Geri
Üst Alt