Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.214
- 39.469
- 3.993
Safi fazla kucumseniyor belki transfer hoca olayları kolpa olabilir ama adam siyasetin bizzat göbeğinde,siyasi açıdan yaptiramiyacagi birsey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lobi olarak kesin olacak hatta bence Hakan Safi'den daha tehlikeli ama biz gerekeni yaparsak onlar çok ekstra güçlenmediği sürece zirveyi bırakmayız diye düşünüyorum adminim.Valla bilmiyorum zamanında hile hurdayla gitmişti beşinci şampiyonluk
Fenerin Antep karşısında 3-0dan dönüşünü bilen bilir, yine 5 sene üst üsteyi engelleme kafasında olacak, küçümsenecek bir durum göremiyorum.
Ciddi olalım.
17 tane Avrupa maçı oynamış bir GS ve 1 tane bile Avrupa maçı yapmamış bir FB mücadelesi vardı o sezonValla bilmiyorum zamanında hile hurdayla gitmişti beşinci şampiyonluk
Fenerin Antep karşısında 3-0dan dönüşünü bilen bilir, yine 5 sene üst üsteyi engelleme kafasında olacak, küçümsenecek bir durum göremiyorum.
Ciddi olalım.
Yine de ciddi olalım, herkes bize düşman durumda GS olmasında kim olursa olsun kafasında olacaklar.17 tane Avrupa maçı oynamış bir GS ve 1 tane bile Avrupa maçı yapmamış bir FB mücadelesi vardı o sezon
Ona rağmen 76-73 bitti sezon zor şampiyon oldular
Bu sefer öyle olmayacak ama
O dönemin saha içindeki en büyük aktörlerinden biri şu anda teknik direktörümüzYine de ciddi olalım, herkes bize düşman durumda GS olmasında kim olursa olsun kafasında olacaklar.
Sonradan bize transfer olan stoper bozuntusu Mehmet Polat, ilk yarısında gayet iyi oynadığı maçın ikinci yarısında topa ayağını bile uzatmamıştı mesela. Gündeme getiren dahi olmadı o zaman.Valla bilmiyorum zamanında hile hurdayla gitmişti beşinci şampiyonluk
Ciddi olalım.
Katilyom, boyle daha eyyyyyŞaka bir yana Hakan Safi, etik yoksunluğu ve AKP'ye yakınlığı yüzünden tehlikeli olabilecek bir adaydı. Bahsettiği transferleri zaten yapamayacaktı ama siyaset üzerinden hile hurda işlerine kesin girerdi. Aziz Yıldırım'ın olması bizim için daha iyi oldu.