Haber Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı Seçildi

Renki ve iğrenç türk furboluna renk ve iğrençlik katacak bir başkan seçildi

Be

Benim bildiğim ocağa kadar 18 tane atıyor, devrenin son maçında kaçıyor Christmas falan ve sonra maç kaybediyoruz, takımda huzursuzluk çıkıyor, Emreyle Jardel dövdü sözleri çıkmıştı hatta, sonrasında da ikinci devre çoğu maçta ilk 11 çıkmıyor vs
Okan ve emre soyunma odasina kilitleyip dövdü dendi

Bunların kongre üyelerinden o Safi 'ye oy vermiş zekâda ki 9927 kişi olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez evelAllah..

Bizim adimiza bence hayirli bir sonuc olmadi

Aziz yildirim gecmis dönemlere de bakacak olursak her türlü hakemleri rakipleri manipüle eden bir baskandi

Hakem odasi basiyor,rakibin soyunma odasina rahatsizlik veriyordu vs

Yayinci kurulusun bile kablolarini kestirdi hatirlayin o dönemleri ve cezasiz kaldi

Senelerce dinlenmis oldu ve simdi tekrar geri döndü

Ayrica ne olursa olsun ligi bilen yerli bir hoca ile calisacak olmasi da sikinti yaratabilir

Safi başkanımın transferleri n'olacak hainler

Be

Benim bildiğim ocağa kadar 18 tane atıyor, devrenin son maçında kaçıyor Christmas falan ve sonra maç kaybediyoruz, takımda huzursuzluk çıkıyor, Emreyle Jardel dövdü sözleri çıkmıştı hatta, sonrasında da ikinci devre çoğu maçta ilk 11 çıkmıyor vs
Oda var kesin doğru ama .Uzun süre hiç top alamıyordu .Çok mutsuzdu .Benimde aklımda öyle kalmış.Yoksa çok iyi striker di.Topu aldimi affetmiyordu resmen.

Bizim adimiza bence hayirli bir sonuc olmadi

Aziz yildirim gecmis dönemlere de bakacak olursak her türlü hakemleri rakipleri manipüle eden bir baskandi

Hakem odasi basiyor,rakibin soyunma odasina rahatsizlik veriyordu vs

Yayinci kurulusun bile kablolarini kestirdi hatirlayin o dönemleri ve cezasiz kaldi

Senelerce dinlenmis oldu ve simdi tekrar geri döndü

Ayrica ne olursa olsun ligi bilen yerli bir hoca ile calisacak olmasi da sikinti yaratabilir
arkadaş öyle bi yazıyorsunuz ki son 4 sezon hic oynanmamış hakemleri federasyonu görmemiş gibi şaka mısınız

neyi fazla yapabilir

Safinin kazanmasını isterdim. Ama biz saçmalamazsak aziz içinde sorun yaşamayız.

Hem çok para harcamayacak. Fazla başarılı transfer yapamazlar hemde hala Aykut Oğuz Çetin cart curt derken kırılgan olurlar

Gfb ile arasıda kötü. Mali tablo iyice netleşince genel kurulda bol bol Ali ve Sadettine sallar

Hiçbir şey yapamaz, Aykut filan hikaye aziz kafasına göre alacak oynatacak işte bu taş devrindeki adam bizi yenemez biz kendi kendimize yeniliriz ancak

[QUOTE="Recep Buruk, post:]arkadaş öyle bi yazıyorsunuz ki son sezon hic oynanmamış hakemleri federasyonu görmemiş gibi şaka mısınız

neyi fazla yapabilir[/QUOTE]

Tarlalari sürmeyi fazla yapabilir mesela

valla safiyi de hafife almamak lazım bu arada ne yapıp eder greenwood,merihi,hakanı getirirdi her türlü giderdi bir haltlar yapar alırdı yani suarez işinin hiç olacağını düşünmüyordum - zaten kötü topçu da- bence greenwood'u her halükarda alacaktı zaten greenwoodu indirdiği an kimsenin suarez filan bence umurunda olmazdı bakalım artık biz kendi işimize bakacağız

Geri
Üst Alt