Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.590
- 5.003
- 1.343
Renki ve iğrenç türk furboluna renk ve iğrençlik katacak bir başkan seçildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan ve emre soyunma odasina kilitleyip dövdü dendiBe
Benim bildiğim ocağa kadar 18 tane atıyor, devrenin son maçında kaçıyor Christmas falan ve sonra maç kaybediyoruz, takımda huzursuzluk çıkıyor, Emreyle Jardel dövdü sözleri çıkmıştı hatta, sonrasında da ikinci devre çoğu maçta ilk 11 çıkmıyor vs
Oda var kesin doğru ama .Uzun süre hiç top alamıyordu .Çok mutsuzdu .Benimde aklımda öyle kalmış.Yoksa çok iyi striker di.Topu aldimi affetmiyordu resmen.Be
Benim bildiğim ocağa kadar 18 tane atıyor, devrenin son maçında kaçıyor Christmas falan ve sonra maç kaybediyoruz, takımda huzursuzluk çıkıyor, Emreyle Jardel dövdü sözleri çıkmıştı hatta, sonrasında da ikinci devre çoğu maçta ilk 11 çıkmıyor vs
arkadaş öyle bi yazıyorsunuz ki son 4 sezon hic oynanmamış hakemleri federasyonu görmemiş gibi şaka mısınızBizim adimiza bence hayirli bir sonuc olmadi
Aziz yildirim gecmis dönemlere de bakacak olursak her türlü hakemleri rakipleri manipüle eden bir baskandi
Hakem odasi basiyor,rakibin soyunma odasina rahatsizlik veriyordu vs
Yayinci kurulusun bile kablolarini kestirdi hatirlayin o dönemleri ve cezasiz kaldi
Senelerce dinlenmis oldu ve simdi tekrar geri döndü
Ayrica ne olursa olsun ligi bilen yerli bir hoca ile calisacak olmasi da sikinti yaratabilir
Kızı taş devrinde değil ama Uğur abiHiçbir şey yapamaz, Aykut filan hikaye aziz kafasına göre alacak oynatacak işte bu taş devrindeki adam bizi yenemez biz kendi kendimize yeniliriz ancak
Pasfi'nin Safi saflarındayız açıklaması sonrası seçimi takip etmeye gerek duymadım.Sen Safici değil miydin
Onun tarihte tutan öngörüsü yokPasfi'nin Safi saflarındayız açıklaması sonrası seçimi takip etmeye gerek duymadım.