GSCimbom
Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur''
Alper Altun

Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur'' Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
126
Okunma
10K
Sayfa
3/7
Onu laf sokma amacıyla söylemedi adam ya off vallahi cins herifler. Bence orada Dursun Özbek'in aklına bile gelmedi Fener'e Beşiktaş'a taş atmak. Hiç soruşturmamıştır bile niye öyle bir şey söyledi nasıl söyledi diye. Önce Beşiktaşlılar saldırdılar siz önünüze gelenden 4 yiyorsunuz diye şimdi de bu.

Kulübün yerinde olsam acıklama bile yapmam gündemi degiştirmek istiyor zaten aklı başında şikebahce taraftarı bile böle oldugunu kabul ediyor fazla muhatap olmamak gerek

BnaeHZFCUAAxe-g.jpg

Insan utanmaz mi abi ya, sen ülkenin ortaya cikardigi en büyük sikenin bas aktörüsün ve hala baska takimlari sike ile sucluyorsun kendini temizim diye savunuyorsun.

Herseyi gectim bir tane bile korkmayan akli basinda olan muhabir yok mu orada bu pis sikeciye bunlari diyecek?

merak ediyorum yargi sonucunu bekliyoruz diyordu aziz peki olurda sizi sikeci olarak kabul ederse sen ne diyecek ozaman aziz?

Insan utanmaz mi abi ya, sen ülkenin ortaya cikardigi en büyük sikenin bas aktörüsün ve hala baska takimlari sike ile sucluyorsun kendini temizim diye savunuyorsun.

Herseyi gectim bir tane bile korkmayan akli basinda olan muhabir yok mu orada bu pis sikeciye bunlari diyecek?

öyle birşey söyleyen muhabirin hayatını karartırlar türkiyede.

Polis hakim savcı federasyon yargıtay danıştay sayıştay uefa cas hepsi onayladı bunun şikeci olduğunu adam mala döndü iyice ölene kadar ezik kalacaksınız

Sent from my iPhone using Tapatalk

merak ediyorum yargi sonucunu bekliyoruz diyordu aziz peki olurda sizi sikeci olarak kabul ederse sen ne diyecek ozaman aziz?

Yargıtay'ın kararını değiştirmesi mümkün değil, RTE söz verdi zaten bunlara yeniden yargılama yaptıracağız diye. Yeniden yargılamayı da yaptırdılar, şike yok kararı çıktı. Artık Yargıtay'ın onaması kaldı. Onamazsa RTE çıkar bunları paralelci diye hapise gönderir.

Mahmut Uslu-Başbakan S?z Verdi -21.01.2014 - YouTub

Geri