Aziz Yıldırım Hapis Yatacağı İçin Ağladı

Adam zaten para verip almış o madalyayı sana. Bir daha geri hediye ediyorsun. Almaz tabi. Emre'de tuhaf. :)

Aziz şike yapmıştır yada yapmamistir (bana göre yaptı) bu ülke bu zamana kadar binlerce şehit verdi bu kadar ağlayan olmadı ama bu asker kaçağıni bir kahraman gibi göstermeleri benim zoruma gidiyor adam ben peygamberim dese tapacak beyinler var yeminle

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göstermelik olacak bu ceza iyi hal,ceza indirimi vs. 2 yili doldurmadan sporun içinde olacak tekrar.

Aziz şike yapmıştır yada yapmamistir (bana göre yaptı) bu ülke bu zamana kadar binlerce şehit verdi bu kadar ağlayan olmadı ama bu asker kaçağıni bir kahraman gibi göstermeleri benim zoruma gidiyor adam ben peygamberim dese tapacak beyinler var yeminle

o da bir şey mi

bir çok sığır utanmadan bir de bu herifin arkasından ANITKABİR e gittio_O

Bu durumun bir de paraleli var siyaset arenamızda ;)

crying-troll-face-300x298.jpg

Büyük ihtimal sözünü geçirebileceği birinin başkanlığını destekleyecektir.Ali Koç olamaz bence Aziz ona sözünü kolay geçiremez.

Men yese nolur içerdeyken yonetiyordu ,önceki aldiği cezalardan hangisine çare bulmadi

Icerdeyken futboldan men cezasi diye birseyi yoktu.. .bunun disardan perde arkasindan yönetirim yolu yoktur. ömür boyu men cezasi yemesi yüzde yüz burda her hangi bir sekilde Fenerbahceye bir sekilde karar vermesine etken olursa Hem kendisi hem Fenerbahce yine ceza yiyecektir o da bugünki yemek üzere olduklari ceza kadar agir olur.

BlfygLbCUAE5JOH.jpg:large

Emre Belözoğlu: "Siz bizim babamızsınız sayın başkanım. Sizler dışarıda bizler içeride mücadele edeceğiz"

Emre Belözoğlu'nun konuşması sırasında Aziz Yıldırım gözyaşlarını tutamadı...

Tam tersi olması lazım değil mi :D

Geri
Üst Alt