- 27 Şubat 2009
- 4.434
- 2
- 1.308
Adam zaten para verip almış o madalyayı sana. Bir daha geri hediye ediyorsun. Almaz tabi. Emre'de tuhaf. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam zaten para verip almış o madalyayı sana. Bir daha geri hediye ediyorsun. Almaz tabi. Emre'de tuhaf.![]()

Göstermelik olacak bu ceza iyi hal,ceza indirimi vs. 2 yili doldurmadan sporun içinde olacak tekrar.
he olur ömür boyu men yiyecek daha
Aziz şike yapmıştır yada yapmamistir (bana göre yaptı) bu ülke bu zamana kadar binlerce şehit verdi bu kadar ağlayan olmadı ama bu asker kaçağıni bir kahraman gibi göstermeleri benim zoruma gidiyor adam ben peygamberim dese tapacak beyinler var yeminle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aziz şike yapmıştır yada yapmamistir (bana göre yaptı) bu ülke bu zamana kadar binlerce şehit verdi bu kadar ağlayan olmadı ama bu asker kaçağıni bir kahraman gibi göstermeleri benim zoruma gidiyor adam ben peygamberim dese tapacak beyinler var yeminle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben esas kraldan ço kralcıların paçasının indirilmesinin taraftarıyım. Bu zatın çevresinde bu tip adamlar olduğu sürece kral olarak mevcudiyetini sürdürecekler ya ona yanarım.
Men yese nolur içerdeyken yonetiyordu ,önceki aldiği cezalardan hangisine çare bulmadi
![]()
Emre Belözoğlu: "Siz bizim babamızsınız sayın başkanım. Sizler dışarıda bizler içeride mücadele edeceğiz"
Emre Belözoğlu'nun konuşması sırasında Aziz Yıldırım gözyaşlarını tutamadı...