Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
içeri girmeden bi konuşma yapayım dedi heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sivas'ta balıkçıya gidip size Trabzon'dan balık geldi mi diye sormuş, bunu ciddi ciddi yapmış![]()
Aziz Yıldırım: "Yenmek de yenilmek de var. Köyü oynadık. G.Saray'ı Telekom'da yeneriz. İstatistiklere baksınlar."
Aziz Yıldırım: "Türk futbolunu germemeye çalışıyoruz. Ama maalesef her gün medyada ortalığın gerildiğini görüyoruz."
Aziz Yıldırım: "Bizden başka herkes şike yapmıştır, biz yapmadık. Şike yapmadık."
Aziz Yıldırım: "Seyirci bugün burada Aziz Yıldırım şike yapsana şike yapsana diyorlar. Bu kadar mı mantıksız olunur. Ben sizi mi aldım?"
Aziz Yıldırım: "Sivaslıların helal olsun Aziz Yıldırım'a şike yapmadım diyor, bizi de aklıyor. Hakkımızı koruyor demeleri lazım."
Aziz Yıldırım: "Kendilerine hakaret ediyor insanlar. Biz kimseyi satın almadık. BJK şike ile suçlanıyor. TS şike yapmış. Konuşamıyorlar."
Aziz Yıldırım: "Medya da suçludur. 50 yılın faturasını bize kesmeye çalıştınız. Şu anda bile Türkiye'nin her yerinde şike var, teşvik var."
Aziz Yıldırım: "Böyle bir yargıya, böyle bir hukuğa nasıl inanabiliriz, nasıl güvenebiliriz."
Aziz Yıldırım: "Bugün lehimize avantaj oluyor. Oyunu durduruyor hakem. Durduruyorsan kart vermen lazım rakibe, vermiyor."
Aziz Yıldırım: "Bize lehimize 3 kırmızı kart versinler. Önemli değil. Haklar yenmesin önemli olan."
Aziz Yıldırım: "Bochum Davası ne oldu? Bochum Şikesi ne oldu? Nerde o davanın sonucu?"
Aziz Yıldırım: "2 yıl önce Silivri'de söyledim. Bu mesele şike meselesi değil, memleket elden gidiyor. Her yer kan revan görmüyor musunuz*"
Aziz Yıldırım: "Daha şeffaf daha açık tribünler olması lazım. Tribünlere müdahele edilmesin. Çıkacak olayların sorumlusu olmayız."
TRIBUNDERGI
UFAK BIR UYARI; LUTFEN HAKARET VE KUFURDEN UZAK DURUNUZ. TADINI ÇIKARIN BIRAZ DİYE AÇTIM KONUYU.. KUDURUYORLAR SU AN.![]()