Aziz Yıldırım Maç Sonu Açıklamaları

Cok yüzsüz bu Aziz,ayni tüpcü ve bosbakan gibi.

Yanliz hakli oldugu bir konu var,Sivaslilarin Shike yapsana tezehürati parayi basarsan veririm sana gibi olmus

Sivas'ta balıkçıya gidip size Trabzon'dan balık geldi mi diye sormuş, bunu ciddi ciddi yapmış :D

FenerTv de konuşuyor şikeci...

Diyorki; " Biz adalet istiyoruz"

Lan gerizekalı angut. Adalet verdi işte cezanı... Ama gel de bunu birilerine kabul ettir.

Aziz Yıldırım: Şike parası vericektim, yanlışlıkla teşvik vermişim...

BgDJKmYIMAA_KbO.jpg

4. yildiz geliyor

Adamlar maçta 2 hata oldu diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Bu ne be? Bizim maçta farklıydı sanki bu futbol özürlüsü Yunus Yıldırım. Adam anlamıyor futboldan. Drogba yürüyemedi bi pozisyon sonrası faul bile vermedi. Basın da yanlarında 2 hata yüzünden dakikalardır konuşuluyor. Sanki ilk kez bir hakem kötü. Sanki ilk kez bariz ele penaltı verilmedi. Yahut Egemen ligin ilk yarısında bi maçta apaçık elle oynadığında atlanmadı, Bruno Alves'in 3-4 kırmızılık hareketi atlanmadı. Sanki bu Yunus Yıldırım bizim penaltımızı da es geçmedi ligin ilk yarısındaki maçta. Bi 3 temmuz bi üzerimize oyun diye tutturmuşlar. Ben bıktım bunlar bıkmadı ağlamaktan. Taraftarları da aynı bok.

Aziz Yıldırım: "Yenmek de yenilmek de var. Köyü oynadık. G.Saray'ı Telekom'da yeneriz. İstatistiklere baksınlar."

Aziz Yıldırım: "Türk futbolunu germemeye çalışıyoruz. Ama maalesef her gün medyada ortalığın gerildiğini görüyoruz."

Aziz Yıldırım: "Bizden başka herkes şike yapmıştır, biz yapmadık. Şike yapmadık."

Aziz Yıldırım: "Seyirci bugün burada Aziz Yıldırım şike yapsana şike yapsana diyorlar. Bu kadar mı mantıksız olunur. Ben sizi mi aldım?"

Aziz Yıldırım: "Sivaslıların helal olsun Aziz Yıldırım'a şike yapmadım diyor, bizi de aklıyor. Hakkımızı koruyor demeleri lazım."

Aziz Yıldırım: "Kendilerine hakaret ediyor insanlar. Biz kimseyi satın almadık. BJK şike ile suçlanıyor. TS şike yapmış. Konuşamıyorlar."

Aziz Yıldırım: "Medya da suçludur. 50 yılın faturasını bize kesmeye çalıştınız. Şu anda bile Türkiye'nin her yerinde şike var, teşvik var."

Aziz Yıldırım: "Böyle bir yargıya, böyle bir hukuğa nasıl inanabiliriz, nasıl güvenebiliriz."

Aziz Yıldırım: "Bugün lehimize avantaj oluyor. Oyunu durduruyor hakem. Durduruyorsan kart vermen lazım rakibe, vermiyor."

Aziz Yıldırım: "Bize lehimize 3 kırmızı kart versinler. Önemli değil. Haklar yenmesin önemli olan."

Aziz Yıldırım: "Bochum Davası ne oldu? Bochum Şikesi ne oldu? Nerde o davanın sonucu?"

Aziz Yıldırım: "2 yıl önce Silivri'de söyledim. Bu mesele şike meselesi değil, memleket elden gidiyor. Her yer kan revan görmüyor musunuz*"

Aziz Yıldırım: "Daha şeffaf daha açık tribünler olması lazım. Tribünlere müdahele edilmesin. Çıkacak olayların sorumlusu olmayız."

TRIBUNDERGI

UFAK BIR UYARI; LUTFEN HAKARET VE KUFURDEN UZAK DURUNUZ. TADINI ÇIKARIN BIRAZ DİYE AÇTIM KONUYU.. KUDURUYORLAR SU AN. :)

Beyler şu Bohum davası ne oldu Bohum davası? :D

Geri
Üst Alt