Aziz Yıldırım Maç Sonu Açıklamaları

Kulüp olarak bu konuşmalar için dava açmamız gerek..

Bizim şike yaptığımızı söylüyor hadi ispatlasın!

İspatlayamazsa tazminat ödesin..

Böyle birşey yok ya..

Kendini aklamak için başkasını karala..

Şerefsizler!

Beter olun..

Şike yapsana Aziz..

Normalde 17'de 17 yapardınız siz!

Bunun gözünde adil hakem özellikleri sunlar : " Fener yalakaciligi, yandaslik, rakibe haksizlik uygulamak, Fenere avantajlarin babasini saglamak, oyuncularin ve bilhassa Emre nin küfürlerini ana babaya düz gecmesini hazmetmek."

aferim azizciğim konuş sen konuş, konuştukça daha da hırslanıyoruz emin ol. döve döve yeneceğiz sizi, ben olsam 3-0 a razı olur arenaya gelmezdim

Arena'da alacagız liderligi,4.yıldızı taktıgımızda da sen mapusta olacaksın be Aziz'im...

İşte hakemlerin gözünü böyle korkutuyorlar bu pislik ne zaman kodese girecek

Bunlar şimdiden böylese biz öne geçtiğimizde veya gereken cezayı aldıkları zaman ne yaparlar.

Dün bizim de penaltı artı kırmızı kart verilmedi ama bugün penaltıdan başka birşey konuşmuyor satılmış medya.

Yine olan kasımpaşa'ya olacak, o maçta bunlara iki üç tane penalti verir artık hakem, yunus y zaten bu sezon maç filan çaldırtmazlar

türkiyenin en serefsiz baskani.

biz olmasaydik türk futbolu simdik mahvolurdu.

Bu açıklamaları duyan hakemler bundan sonra objektif maç yonetebilir mi adam tehdit etti açık açık

Rüzgar ters esmeye başladı.Bir de yağmur yağarsa rüzgarla birlikte şemşiyenin halini düşünmek dahi istemiyorum.Açılan şemşiyeyi kapatmakta zor olur.

yüzsüzlüğün bu kadarına pes demek istiyorum. şu sezonun belkide kendi aleyhlerine tek hata yapıldığı maçta ortalığı ayağa kaldırıyorlar. bundan önce lehine hata varken niye bağırmıyordun azizciğim, o zaman herkes namusluydu dimi. bak mesela bizimde maçın başında penaltımız ve kırmızı kart verilmedi, biz böyle bağırıp çağırıyormuyuz

Bence hapisaneye değil de tımarhaneye kapatılması gereken kontrolünü yitirmiş bir zatın açıklamaları idi.

Maçın özetine baktım.Hakem on numara beş yıldız.Fırat yada halis olsaydı ezikler bugün çoşardı.

Geri
Üst Alt