Aziz Yıldırım Maç Sonu Açıklamaları

buna önce doğuda askerlik yaptırmak lazım sonra içeri girecek !

Ya cidden beyler iki dakika gülmeyin de cevap verin, Bohum davası ne oldu şu Bohum davası??

Şampiyonluk giderse onun için çok güvenli bir yer olacak . Hala dışarda olursa kurtarın beni ne olur diye kendisi teslim olur.

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe bundan sonra şampiyonluk için çok büyük bir adım attı. Takım bu sonuçtan sonra kenetlenecektir."

Güntekin Onay: "E hocam kenetlenme olayı bu hafta da konuşuldu. Pek bir etki etmemiş."

:D

Fenerasyonu goreve cagirdilar. Haftaya izleyin dogramalari. Bizi ve kasimpasayi tepeler bunlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adalet istiyoruz diyor 3 yıldır futbolu futbolluktan çıkardık, Avrupa'ya Dünya'ya rezil ettik diyor. Bilinçaltında biliyor ne bok olduğunu :D

Aynen. Kudursunlar. Beyler bunlara böyle yapacaksınız. Çünki yıllardır bunu yapıyorlar... Yaptıkları her türlü pislikle övünüyorlar.

Biz ise utanıyoruz. Geri adım atıyoruz. Susuyoruz.

Ne susacağım la... Evet Aferin la Türker hoca... Helal olsun. Öyle saça böyle tarak.

Aynen. Kudursunlar. Beyler bunlara böyle yapacaksınız. Çünki yıllardır bunu yapıyorlar... Yaptıkları her türlü pislikle övünüyorlar.

Biz ise utanıyoruz. Geri adım atıyoruz. Susuyoruz.

Ne susacağım la... Evet Aferin la Türker hoca... Helal olsun. Öyle saça böyle tarak.

Yok abi, sorun iki farklı Murat Türker varmış. Biri Galatasaray muhabiri öteki hakem. Düştükleri hale bak :D

BgD17swCQAEsrCo.jpg

Yok abi, sorun iki farklı Murat Türker varmış. Biri Galatasaray muhabiri öteki hakem. Düştükleri hale bak :D

BgD17swCQAEsrCo.jpg

Adamların hayatı paralel evren... Merak ediyorum nasıl bi yer orası... Gerçi uzaktan pek normal durmuyor...

Bunların paralel evreninden Neo bile çıkamazdı... :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tfZUkR-hiV4[/media]

Türkiye´de iki kurus icin adamlar öldüriliyor. Hic mi bi piskopat bu adami elin altina geciremiyor.

Geri
Üst Alt