Aziz Yıldırım Maç Sonu Açıklamaları

Türkiye´de iki kurus icin adamlar öldüriliyor. Hic mi bi piskopat bu adami elin altina geciremiyor.

rambo-okan.jpg

Bu şeref yoksunu yaşam formu ne zaman layık olduğu yere gönderilecek. Bu ülkede otorite yok mu. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz. Allah kahretsin.

Hadi gelin de biraz da nostalji yapak;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ijgov8GqWHM[/media]

Söylediklerine kendide inanmıyor.mahmut dallaması bir ara kulağına bir şeyler fısıldıyor.ufak at. Civcivler yesin!.

Aziz Yıldırım: "Yenmek de yenilmek de var. Köyü oynadık. G.Saray'ı Telekom'da yeneriz. İstatistiklere baksınlar."

"Bizim takım Fatih Terim toplamda 14 maç ceza almış haldeyken; o sezon 10 Puan fark takıp Şampiyon olmuş; ertesi sezon yine Teknik Direktörsüz Süper Kupayı elinden almış...

Teknik Direktörsüz 10 kişi kalıp 1-0'dan 3-1'e maç çevirmiş;

Ondan önceki sezon senden 10 Kişiyle Süper Kupayı Almış!

Sen diyorsun ki hakem Egemen'i oyundan attı ondan kaybettik.

O zaman kendini Galatasaray'la kıyaslamayacaksın.."

Face'te dolanan bir mesaj. Alntıdır.

Bu arada iddaa ediyorum, bu işin içinde Azizin parmağı var.

Amaç Feneri mağdur gösterip tekrar destekçi toplamak. Yani işin sportif bir yönü yok.

Bu hatalar hep oluyor. Tarihe baktığımızda her hakem hatasının %75 i Fener lehinedir. Ama kalan %25 te ağlayan hep Fenerdir.

Burada da böyle bir pis koku seziyorum. Amaç kargaşa çıkarıp Feneri mağdur gösterip destekçi toplamak.

8 defa GS şampiyonluğu görmüş bi adamın Lafı yine GS'ye getirmesi korkusunu gösteriyor.O saçların siyahtı gelirken bembeyaz oldu şimdi. 4.yıldızı takıp uğurlarız seni hapise merak etme.

Bu konuşmalarla önümüzdeki maçlar için üstü kapalı hakemleri tehdit ediyor.Bu nasıl bir sistemdir ki ''şike ve toplu suç örgütü kurmak'' tan ceza almış bir adam hala soyunma odalarına inebiiyor.Yazıklar Olsun!

''hangi stada gitsem şike yapsana..şike yapsana diyovlar bana''

ulen ne diyecekler

mantı yapsana mı?

şikecisin o yüzden şike yapsana diyorlar

Bir sey dikkatinizden kaciyor,Mete Düren denilen dümbük her federasyona yönelik elestirimizde sicagi sicagina cikip tv lere yada görsel medyadan aciklama yapma geregi duyarken dün azizin yaptigi acik tehtid den sonra nicin bir sey söyleme ihtiyaci duymamis cok merak ediyorum

Bir sey dikkatinizden kaciyor,Mete Düren denilen dümbük her federasyona yönelik elestirimizde sicagi sicagina cikip tv lere yada görsel medyadan aciklama yapma geregi duyarken dün azizin yaptigi acik tehtid den sonra nicin bir sey söyleme ihtiyaci duymamis cok merak ediyorum

Hangisi yaptı ki topunu toplasan bir adam çıkmaz

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiy10'unun haberine göre PFDK'ya sevk ediliyormuş, hakem odasında Y. Yıldırım'a bağırdığı için..

Az önce kanalları gezerken yolum FBTV ye düştü. D-Smartta FBTV 83 te bende TRT3 e gidiyorum.

Bir baktım birşeyler yazıyor . Başladım izlemeye gülme krizinden gidiyordum :D ;

- Dünyanın en büyük 20 kulübünden biri

- UEFA Avrupa Ligi finaliyle taçlandırılan bir stad

- Sayısız başarılar dolu 107 yıl

vs vs yazıp duruyorlar... Gül gül öldük... Te Allahım ya...

Geri
Üst Alt