Aziz Yıldırım: "Mesut ve İrfan transferlerinin bedellerini Federasyon'a bildirmediler. Kulüp içinde fetöcüler var"

Aziz Yıldırım: "Sen Koç ailesinin çocuğusun, onlar akıl versinler yön versinler. Bu kulüp ayağa kalksın, yoksa daha kötüye gideceğiz. Bu seyirci tribünlere geldiği zaman bizler gibi durmaz, bunları yaşamamak için iyi futbolcular al, işini iyi yap, destek olalım."

Aziz Yıldırım: "Nihat Bey ile kavga etmeyin. Yanınıza alın. Yol gösterir. Şikayetlerinizi gidin 'Ağabey' diyerek anlatın. Nihat Bey sizin dediğiniz her şeyi yapmaz, yapamaz, öyle bir gücü yok."

Aziz Yıldırım: "Giden geri geliyor, nerede kaldı kulüpçülük? Ersun Yanal gelemez dedim, getirdiler. Gökhan-Caner dedim, getirdiler. Bir tek Alex kaldı, onu da bekliyorum yakında."

Aziz Yıldırım: "Nihat Özdemir'i üyelikten atacağınıza içerde FETÖ'cü üyeler var. Onları üyelikten atın."

Aziz Yıldırım: "Yönetime sesleniyorum. Kongrede Maraton'un alt kısmını açsınlar. Gelip orada oturacağım. "

Aziz Yıldırım: "Adı ne olursa olsun, hiç kimse bu kulübü satamaz, peşkeş çekemez. O gün biz burada oluruz. Ben bu kulübün içinde hocacıları, FETÖ'cüleri gördüğüm an buradayım. Hocacılar ve FETÖ'cüler bu kulübe giremez. Bunu bilsinler."

Koç bu sene sampiyon olamazsa aziz tribunlerle beraber aliyi gönderir.

Geri
Üst Alt