Aziz Yıldırım: "Mesut ve İrfan transferlerinin bedellerini Federasyon'a bildirmediler. Kulüp içinde fetöcüler var"

Konuşmasının her kısmını bilemem katılınır katınılmaz ama bir konuda haksız.

Diyor ki ben Ortega Anelka aldım . Git benzema al. Fener böyle oyuncu alır.

Tamam da senin zamanındaki dolar kuru 2 şimdi 10.

Yani bence bu konuda haksız.

Aziz Yildirima burada zaten kimse hayran degil. Asil konu, Feneri karistirmasi ve kaos yaratmasi. Ki bu da bizim isimize yarar. Ayrica dinlemesi de eglenceli :D

Aziz Yıldırım: "Acaba bugüne kadar Fenerbahçe için hiçbiri bir tane ağaç diktiler mi? Kulübün oraya bir tane bekçi kulübesi yaptılar, başka bir şey yok."
az kaldı azize bey biraz daha beklersek incir ağacını dikecek inşallah güveniyorum ben sayın koç'a.

Aziz Yildirima burada zaten kimse hayran degil. Asil konu, Feneri karistirmasi ve kaos yaratmasi. Ki bu da bizim isimize yarar. Ayrica dinlemesi de eglenceli :D

Ya zaten eski başkanlardan biri kendi kendine basın toplantısı yapması bile ne kadar doğrudur tartışılır.

Galatasaray işte bu yüzden kazanıyor. Eski başkanlardan biri çıkıp kendi kendine basın toplantısı yapmaz. Diyeceğini gene kurulda der.

Mustafa'yı sevmem ama o bile yapmaz.

Hooaydaaaaaaaaaaaaa

aziz başkanım bıçağı eline aldı

1123.jpg

başkanım geri dön 2. yıldızı takmana 2 şampiyonluk kalmıştı onları tamamla emekli ol :asd:

Basketbol AŞ kur yönetimini bana ver diyo Koç'a.

Aslında o zamanda büyük iş başardı. Stadyum olayını erkenden yaparak bizden fazla gelir elde ediyordu, yerli sayılan/sayılabilecek Brezilya’lıları alıp 2004-2008 arası cidden bize zor anlar yaşattı. Şimdi imkansız bu oyuncuları getirmek ama o zamanda oldukça zordu. Robben, Ronaldinho vs bile getirmeye çalışıyordu. Çok şükür o dönemde bile hem 2006 hem de 2008’de zor dönemlerimizde şampiyonluk yaşadık. Bir de 2015 şampiyonluğunu kaybetmesi Aziz’in sonu oldu. Sonraki sezon dünya kadar para harcayıp şampiyon olamadı, patladı.

Geri
Üst Alt