Aziz Yıldırım Nihayet Hapise Giriyor

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Ersin Gökalioğlu‏@ersingokalioglu

13- aziz yıldırım'ın dışarda geçirdi son hafta sonuydu. Önümüzde ki hafta paket olacak. Tarih vermiyorum,tarih yazıyoruz! :)

ewRkPn3-_bigger.jpeg

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 13 sa.

@ersingokalioglu PERŞEMBE GÜNÜ PAKET oluyor Ersin KESİN FB lilerin morali bozulmasın diye yazmıyorum fazla.

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 13 sa.

@TDKARLIBEL Sen yine de söyleme abi'm :)

@ersingokalioglu ŞAMPANYA ŞİŞESİNİ BUZDOLABINA KOYDUM TÜRK FUTBOLUNUN TERÖRİST BAŞI İÇERİ GİRDİMİ PATLATACAĞIM BU HAFTA. :))

@BilirRamazan Teşekkürler KAYNAK çok sağlam Anadolu savclığı bu işi bu hafta bitiriyor. Tabi İSRAİL veya KIBRIS RUM kısmına kaçmazsa .

@TDKARLIBEL Yakışır sana dev yürekli dev Adam,yakışır Abim'e.

@ersingokalioglu Bu sefer sabah saat 06.00 da değil 21.00 da alacaklar evinden.

@TDKARLIBEL Bence kendisi teslim olacak Abi'm seninle iddiaya girerim.

@ersingokalioglu Teslim olma gibi bir lüksü yok YAKALAMA Kararı çıkar çıkmaz " ÖZEL EKİP " onu evinden alacak. Bizim çocuklar dört gözle Bekliyor onu almayı.:)

Bu TDK çok şey biliyor gizli ajan gibi . Sadece şike davası değil diğer konulardaki yazdıklarını da takip ediyorum gayet mantıklı şeyler söylüyor ve tutturuyor . Hadi hayırlısı diyelim :)

Adamlar saat kaçta alacaklarını yazmışlar. :)

Yarın azize "transfer görüşmeleri" için yurtdışına giderse inanırım bu ultragarantiye :D

bu adam 28. hafta fb düşecek diyodu aziz içeri girecek diyodu ultra garanti diyodu sonra olmadı

en geç 30 dedi sonra lig bitti

sonra ultra garanti demedim tarihte diye kıvırdı

paso sallıyor, o kadar çok sallıyor ki elbet aralarında bir yada bir kaçı tutacaktır.

Perşembe gününe kadar bekleyin eğer bişi çıkmazsa kilitlersiniz .

bu adami gecinde hala aziz neden tutuklanmadi , hic bir resmi aciklama yokmu? neyi bekliyorlar, bu duruma dava acabilecek bir kurum yokmu ?

şu boş tenekenin laflarıyla gaza gelip konu falan açmayın

sırf bu adam diyo diye fbnin düşeceğine inancım kalmadı

Tatile gitcekmis o yuzden ertelendi, bi sure daha girmeyecek..

Aziz yildirim ne zaman girer veya girmez onu bilmem ama, sampanya yi buz dolabina koymak amele isi.

Arkadaşlar dosya infaz savcılığında işlenmeye başlanmış . Cumartesi-Pazar dosyanın sonuçlanacağını yazdı .

Ona ozel hapishane hazirlaniyordur. Eski kolombiyali mafya lideri pablo escobar icinde oyle yapilmisti kolombiyada en luks hapishane. Hatta oyleki sartlari 5 yildizli hotelden farksizdi. Escobar gostermelik iceriye girmisti.

Geri
Üst Alt