Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Ersin Gökalioğlu@ersingokalioglu13- aziz yıldırım'ın dışarda geçirdi son hafta sonuydu. Önümüzde ki hafta paket olacak. Tarih vermiyorum,tarih yazıyoruz!
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 13 sa.
@ersingokalioglu PERŞEMBE GÜNÜ PAKET oluyor Ersin KESİN FB lilerin morali bozulmasın diye yazmıyorum fazla.
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu 13 sa.@TDKARLIBEL Sen yine de söyleme abi'm
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 13 sa.@ersingokalioglu ŞAMPANYA ŞİŞESİNİ BUZDOLABINA KOYDUM TÜRK FUTBOLUNUN TERÖRİST BAŞI İÇERİ GİRDİMİ PATLATACAĞIM BU HAFTA.
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 13 sa.@BilirRamazan Teşekkürler KAYNAK çok sağlam Anadolu savclığı bu işi bu hafta bitiriyor. Tabi İSRAİL veya KIBRIS RUM kısmına kaçmazsa .
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu 13 sa.@TDKARLIBEL Yakışır sana dev yürekli dev Adam,yakışır Abim'e.
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 13 sa.@ersingokalioglu Bu sefer sabah saat 06.00 da değil 21.00 da alacaklar evinden.
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu 13 sa.@TDKARLIBEL Bence kendisi teslim olacak Abi'm seninle iddiaya girerim.
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 13 sa.@ersingokalioglu Teslim olma gibi bir lüksü yok YAKALAMA Kararı çıkar çıkmaz " ÖZEL EKİP " onu evinden alacak. Bizim çocuklar dört gözle Bekliyor onu almayı.
Bu TDK çok şey biliyor gizli ajan gibi . Sadece şike davası değil diğer konulardaki yazdıklarını da takip ediyorum gayet mantıklı şeyler söylüyor ve tutturuyor . Hadi hayırlısı diyelim