Aziz Yıldırım: 'Şampiyonlukta Yanal'ın Payı Yok! Oro..pulara Göre Antrenman Programı Yapıyor'

Baronlar Toplandı !

Çok tatlı çıkmışlar :blush2::blush2:

fbyonetim3_USGGB.jpg

Ersun birazcık ŞEREFİN ,NAMUSUN,HAYSIYETIN,ADAMLIGIN varsa eğer Çık konus;

Fenere gelmeden önce yönettiğin kulüpler de Azizin sana verdiği teşvik primlerini ve şike girişimlerini anlat.

Zira adamlar senin ailenin içine kadar girdiler.

çağdışı zihniyet ben size diyorum yandı bunlar ersun gidince

bak bakalım o bilgisayar olmayınca noluyo senin futbolcuların mesela açıklayım sana aykut zamanı

>> bittik biz beyler bittik

Antremanları fenerbahçeye göre ayarlıyormuş.

taraftarın gazını almak için bizi kullanmış ne arsız adammış yine demiş ki :

- Daha ayrıldığı gün F.Bahçe logosunu çıkarttı kenara attı. Bakın bazı gazeteciler söylüyor bizimle anlaşmadan önce gidip Galatasaray ile görüşmüş diye.

Ayrıca selam vermiyor yüzümüze bakmıyor diye başkanlarına şikayet eden futbolcuların olduğu takımın adının FENERBAHÇE ÇOCUK KLÜBÜ olarak değiştirilmesi lazım :D

Fena karışmaya başladı bunlar süper kupada önce çok iyi olaylar bunlar bizde yaprak kımıldamıyor resmen :D

Ozaman niye 2 yil sozlesmesini uzattin sezon biter bitmez demezler mi ?

Nereainden tutsa elinde kalıyor ama bizim basın 2 gün sonra bu olanlarida unutur Alaattin Metinde güzel bir hikaye takımdaki hava çok iyi felan diye, o yüzden bu sene çok önemli geçen sene şampiyon olsaydık bunlar dağılirdi ama elimize yine iyi bir fırsat geçti son darbeyi vurdugumuzda bunlar tepe taplak gider 3-5 sene kendilerini toplayamazlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes haksiz herkes yanlis Aziz Hakli Aziz dogru .

Herkes Haksiz herkes yanlis teyyip hakli teyyip dogru .

Olaya bi Fenerli gözüyle bakarsak baştan aşağı acı barındıran bir röportaj olsada en can alıcı noktası "bu oyuncular yine şampiyon olur olmazsa nolacak bi fatura ödenmesi gerekiyorsa ben öderim" açıklamasıdır bu diyor ki yine şampiyon olamazsak alırım bi tane Diego basarım bi fırça yine en büyük başğan aziz başğan hülooo triplerine girerler diyor faturadan kastı bu.

la nasıl adam bunlar ersun .... şeyinin keyfine göre antreman yapıyor demiş puhhaaaa :D

“Kuyt bugün (dün) geldi... Hocanın gittiğini duyunca iyi etmişsin Başkan” dedi...

:happy:

yazıklar olsun medyaya başkan terim'e eleman dedi diye aylarca konuşanlar şimdi ortamı sakinleştirmeye çalışıyor en geç 1 haftada biter bu tartışma ama terim lig bitene kadar konuşuldu bıktım artık bu düzenden şike bile hemen unutuldu her maçta ersun yanal diye bağırıp bunlardan intikam almak şart

Geri
Üst Alt