Aziz Yıldırım: 'Şampiyonlukta Yanal'ın Payı Yok! Oro..pulara Göre Antrenman Programı Yapıyor'

Tamam beyler , güldük eğlendik ama yeter. Aziz bashgan bize daha uzun yıllar lazım, onu yedirmememiz lazım. Bence bu konuda tamamen Aziz haklı.Yanındayız tombik adam.

[attachment=12428:İsmail-abi-tamam-tamam-inandım-taam-taam-o.gif]

Ekli dosyalar

• İsmail-abi-tamam-tamam-inandım-taam-taam-o.gif
    İsmail-abi-tamam-tamam-inandım-taam-taam-o.gif
    1,7 MB · Görüntüleme: 288
buda tayfun bayındırdan

“BENİM MESLEK ETİĞİM BUNA EL VERMEDİ”

Bayındır, “17 yıldır Aziz Yıldırım ile konuşmuş, röportaj yapmışımdır. İlk defa bu kadar açık konuştu. Yazdığımın bir 10 katı daha var. ‘Başkan ben bunu yazamam’ dedikçe, Aziz Yıldırım ‘Hayır yazacaksın’ dedi. Özel hayatla ilgili olduğu için yazmam ben onları. Benim meslek etiğim buna el vermedi. Bana altın tepsiyle sunulmuş bir haber olmasına rağmen yapmadım” dedi.

“FENERBAHÇE’DE YAŞANANLAR BENİ ÜRKÜTTÜ”

Yıldırım’ın Ersun Yanal’ı teknik direktörlüğe neden getirdiğini de anlattığını belirten Bayındır, “Fenerbahçe gibi çok büyük bir külüpte yaşananlar gelecekle ilgili beni ürküttü. Sayın Aziz Yıldırım, Ersun Yanal’ın Milli Takım’da, Ankaragücü’nde ve Gençlerbirliği’nde başarısız olduğunu söyledi. Şampiyonluğu olmadığını belirtti. Ben de kendisine, ‘Bunları biliyordunuz neden kendisiyle sözleşme imzaladınız?’ şeklinde sordum. Kendisi de ‘Kıramayacağım insanlar devreye girdi. Kendisiyle bir araya geldik ve bana ben değiştim dedi ve ben de buna inandım’ dedi” şeklinde konuştu.

Neler dönmüş yaa

Aykutu 5 defa istifadan döndürmüş.Zico hoca değil,Ersun zaten karı kız peşinde.16 tane hoca geldi hepsi haksız bir haklı azize :D Daha bunlar iyi günleriniz, hayırlısı be gülüm

emin olun hayatınızda görüp görebileceğiniz en aşağılık ve en salak adamlar yönetiyor fenerbahçeyi. böylesine rezil yönetilen bir rakibe karşı verilen her şampiyonluk bizim için utanç olmalıdır

2010-2011 sezonu ne ise, 2013-2014 sezonu da aynı şekilde kirli ve şaibelidir, bunu bilmeyen yok zaten.

Bu açıklamalardan sonra iyice anladım ki Aziz Yıldırım bugüne kadar futbol camiasının gördüğü en haysiyetsiz insan. Belki tesisleşme ve mali açıdan kulübe çok şey katmış olabilir ama diğer yönlerden verdiği zarar akıl kârı değil. Fenerbahçe nasıl bir camiadır ki bunları hala idrak edemiyor, bırakın tepki koymayı destek bile veriyor.

Meali : Benim şikelerim,hakem ayarlamalarım,baskılarım,tehditlerim olmasa nah şampiyon olurduk...

bi de müslüman bir ülke olacagiz

adam agzina gelen her seyi söylüyor ama ona ragmen kimse cikip sen ne diyorsun diyemiyor

ulan bunlari kücük cocuklar da görüyor ve etkileniyor

buda tayfun bayındırdan

“BENİM MESLEK ETİĞİM BUNA EL VERMEDİ”

Bayındır, “17 yıldır Aziz Yıldırım ile konuşmuş, röportaj yapmışımdır. İlk defa bu kadar açık konuştu. Yazdığımın bir 10 katı daha var. ‘Başkan ben bunu yazamam’ dedikçe, Aziz Yıldırım ‘Hayır yazacaksın’ dedi. Özel hayatla ilgili olduğu için yazmam ben onları. Benim meslek etiğim buna el vermedi. Bana altın tepsiyle sunulmuş bir haber olmasına rağmen yapmadım” dedi.

.

yazamazmış meslek etiğiymiş.

ulan şu ülkede her türlü pisliği yapanlar sürekli etikten bahsederler bir evvelki bir sonraki cümlelerde kendilerinin yalanlarlar ama en çokta onlar rağbet görür.

süper kupada beceriksizlik yapmayıp yenersek aziz kongreye gider gibi bir hava var

bu azize gerşekten çok aşağılık bi adam, yanalı kaçırmak için her türlü çirkefliği tezgaflamış, ilerde başarısız olursa mecbur kaldık gönderdik demek için..

kime göre hazırlayaydı programı ? eldeki malzeme buysa adam ne yapsın.

Geri
Üst Alt