Aziz Yıldırım: "Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı"

Gelecek nesillere bize oyun oynandı diye anlatmak üzere tüm altyapı tamam.

Biz de gücümüz yettiğince yaptığınız şikeyi anlatmaya devam edeceğiz. Feneri yakacağız ama gözünüze(!) doğru olacak.

MAGNUM şikebahçeye sponsor olacak.Karşılığında azize yıldırım MAGNUM reklamında dondurmayı sapından tutarak aşağıdan yukarıya doğru yalayarak eritecek.Ön protoköl imzalanmış.

Amatörce ama sanırım anlatmak istediğim doğru ... :hat:

B5kjFYYIMAI8ehG.jpg

İşte 12numara'nın amacı: 1. paragraf.

Ama 2.paragrafın son cümlesi oldukça komik.

"Platformun oluşmasında ve işletilmesinde hiç kimsenin yönlendirmesi olmamıştır"

Dur güleyim... :happy::happy::happy::happy::happy::happy:

B5pCTR1CUAAQEhM.jpg

İşte 12numara'nın amacı: 1. paragraf.

Ama 2.paragrafın son cümlesi oldukça komik.

"Platformun oluşmasında ve işletilmesinde hiç kimsenin yönlendirmesi olmamıştır"

Dur güleyim... :happy::happy::happy::happy::happy::happy:

B5pCTR1CUAAQEhM.jpg
Abi Alakuş ismi de cuk diye oturuyor yani :D

I am the one who knocks!

Cevire cevire nereye kadar acaba.?

Dünya'nın en büyük şikesinin 1 nolu sanığı 6cm kısa ayağım var diyerek sahte çürük raporu alan ve M. Kemal'in askeriyiz diyen bir zavallıdır

Bir ayağı 6cm kısa asker Kaçağı bir Şarlatana Atatürk'ün askeri muamelesi yapmak bir Atatürkçüye yakışmaz. Belki de yakışır ha ne dersiniz.

Atatürk'ün ordusunda askerlik yapmamak için ayağını 6cm kısa gösteren şarlatana Che muamelesi yapanlara gelsin Yanıtla
Retweetle
Favorilere ekle
Daha fazla

Bir seneyi daha hak etmedikleri ligde tamamladılar.Gün doğmadan neler doğar.Sabrediyoruz.

Bi Atatürk bi RTE ne pis adamsın Allahın şikecisi

Kasım 2014 te yazdım inanmadınız.

Aralık 2014 te yazdım inanmadınız.

Bak şimdi ne oldu... :38573:

Özellikle alttaki mor kısma dikkat lütfen

Aslında bunun için konu açacaktım ama madem denk geldi bu konuya yazmak uygun olur.

Bana göre Aziz ve RTE anlaştı. Bunu da teklif eden Aziz.

Dedi ki " Sen hiç topa girme. Ben senin FB de sağ kolun yaverin olurum. Hem sen ve ben daha güçlü bir Fener demektir.Senin emrindeyim. Sen yukarıda önümüzü aç ben gerisini hallederim. Eh eşek değiliz ya sende nasibini alırsın."

Bunlar anlaştı. Gelelim bizim cepheye. Bizim cepheyi de 2 silahla vurdular. Daha doğrusu onlar bir el ateş etti bizimkiler kendi ayağına sıktı 2.ci kurşunu.

Nasıl mı?

Bizi vergi vs konularında kıskaca aldılar. Sesini kısın. Susun. Ses çıkarmayın. Yoksa canınızı yakarız. Bu birinci kurşun.

İkinci kurşunu ise; Aslında küçülmek uzun zamandır yöneticilerimizin kafasındaki bir konu. Ayrıca bunu son 1 yıldır olanlardan hepimiz görüyor ve konuşuyoruz zaten. yeni bir şey değil.

Peki neden bunu istiyorlar. Küçük kurumları yönetmek kolaydır. Hedef küçük olunca risk te küçük olur.
Gelen yönetimler UEFA ve Süper Kupa sahibi ve Dünyanın Avrupa Fatihi diye tanıdığı bir kulübü yönetmektense tek hedefi ligde (olursa) şampiyonluk olan bir takımı yönetmek kaymak gibi bir iş.
Oldun oldun olamadın neyse seneye deneriz artık. Ama onlar tahtına devam. Hedefleri küçülmüş eskileri istemeyi bir kenara bırakın çeyreğine bile razı olacak bir taraftar kitlesi.
Tepki yok. Büyük istekler yok. Bu kulübü yönetmek daha kolay olmaz mı.

Hem başta dediğim gibi tehdit var ortada. Eee ne demeye riske atacaksın kendini. Sus ses çıkarma . Birkaç sene içinde taraftar da kanıksar bu durumu.

Ama aslında bu planın 3.ayağı var.

Yıllardır yancı durumundaki BJK nin artık 2.büyük durumuna gelmesi gerekir. Hazır da Galatasaray kıskaca alınmış. Başka ne zaman bulacaksın bu fırsatı.

Hem eski başkanın TFF başkanı. Hem de ortalık Galatasaray düşmanları dolmuş. Oyyy oyy kırk arayıp ta bulunmayacak bir fırsat.

Hiç hayalci demeyin. Hiç komplo teorisi demeyin.

Bunu da "acaba " değil "kesin böyle" düşünceleriyle yazıyorum.

Saygılar...

Son düzenleme:
Köprüyü geçene kadar yalakalığa devam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şike davasi da Erdogana darbe girisimiymis demek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt