Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.114
- 48.640
- 4.843
yala yala ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Alakuş ismi de cuk diye oturuyor yaniİşte 12numara'nın amacı: 1. paragraf.
Ama 2.paragrafın son cümlesi oldukça komik.
"Platformun oluşmasında ve işletilmesinde hiç kimsenin yönlendirmesi olmamıştır"
Dur güleyim... :happy::happy::happy::happy::happy::happy:
![]()
Aslında bunun için konu açacaktım ama madem denk geldi bu konuya yazmak uygun olur.
Bana göre Aziz ve RTE anlaştı. Bunu da teklif eden Aziz.
Dedi ki " Sen hiç topa girme. Ben senin FB de sağ kolun yaverin olurum. Hem sen ve ben daha güçlü bir Fener demektir.Senin emrindeyim. Sen yukarıda önümüzü aç ben gerisini hallederim. Eh eşek değiliz ya sende nasibini alırsın."
Bunlar anlaştı. Gelelim bizim cepheye. Bizim cepheyi de 2 silahla vurdular. Daha doğrusu onlar bir el ateş etti bizimkiler kendi ayağına sıktı 2.ci kurşunu.
Nasıl mı?
Bizi vergi vs konularında kıskaca aldılar. Sesini kısın. Susun. Ses çıkarmayın. Yoksa canınızı yakarız. Bu birinci kurşun.
İkinci kurşunu ise; Aslında küçülmek uzun zamandır yöneticilerimizin kafasındaki bir konu. Ayrıca bunu son 1 yıldır olanlardan hepimiz görüyor ve konuşuyoruz zaten. yeni bir şey değil.
Peki neden bunu istiyorlar. Küçük kurumları yönetmek kolaydır. Hedef küçük olunca risk te küçük olur.
Gelen yönetimler UEFA ve Süper Kupa sahibi ve Dünyanın Avrupa Fatihi diye tanıdığı bir kulübü yönetmektense tek hedefi ligde (olursa) şampiyonluk olan bir takımı yönetmek kaymak gibi bir iş.
Oldun oldun olamadın neyse seneye deneriz artık. Ama onlar tahtına devam. Hedefleri küçülmüş eskileri istemeyi bir kenara bırakın çeyreğine bile razı olacak bir taraftar kitlesi.
Tepki yok. Büyük istekler yok. Bu kulübü yönetmek daha kolay olmaz mı.
Hem başta dediğim gibi tehdit var ortada. Eee ne demeye riske atacaksın kendini. Sus ses çıkarma . Birkaç sene içinde taraftar da kanıksar bu durumu.
Ama aslında bu planın 3.ayağı var.
Yıllardır yancı durumundaki BJK nin artık 2.büyük durumuna gelmesi gerekir. Hazır da Galatasaray kıskaca alınmış. Başka ne zaman bulacaksın bu fırsatı.
Hem eski başkanın TFF başkanı. Hem de ortalık Galatasaray düşmanları dolmuş. Oyyy oyy kırk arayıp ta bulunmayacak bir fırsat.
Hiç hayalci demeyin. Hiç komplo teorisi demeyin.
Bunu da "acaba " değil "kesin böyle" düşünceleriyle yazıyorum.
Saygılar...