Aziz Yıldırım: "Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı"

Yurt Gazetesi

Fenerbahçe'ye operasyonun merkezinde Cemaatçi savcı ve polisler olsa da Erdoğan da bu süreci Aziz Yıldırım'ı diskalifiye etmek için bir fırsat olarak gördü.

Recep Tayyip Erdoğan tarafından TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e "Aziz Yıldırım orada durdukça, bunlara nefes aldırmayın"

Recep Tayyip Erdoğan oğlu ile yaptığı bir görüşmede Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olağan seçimli genel kuruluna müdahil olmuş, burada bir adayı açıkça desteklemiş, kendisine söylem desteği vermiş, çıkacak aday listelerine müdahale etmiş ve kulübün seçilmiş başkanına yönelik bazı ithamlarda bulunmuştur.

Başbakan Erdoğan'ın FB Kongre Delegesi oğlu Bilal Erdoğan'la birlikte Aziz Yıldırım'a karşı Mehmet Ali Aydınlar'ı destekleyerek Fenerbahçe'ye komplo düzenlediği iddiları

Başbakan Erdoğan'ın FB şike davasında takındığı tutum başından beri “Kulübe ceza olmasın, ama şahıslara (Aziz Yıldırım) ceza olabilir şeklinde.

Duygun başkan'ın tam açıklamadığı olaylar var.

Bence cemaat ele geçirdikleri kanıtlarla şikeci fbyi ve Aziz yıldırımı tehdit edip para istedi. Ve olaylar gelişti.
FB'li devlet büyükleri tarafından bu tehditlerle ilgili kişilere baskınlar düzenlenip FB'nin başına birşey gelmesini önleyecek adımlar atıldı, kanıtlar yokedildi. Servis edebildiklerini nete ve basına sundular.
En büyük şike konusu Karabük ve Emenike idi. 1 milyon kar için(!!!) yolladılar.

Vay anasını...Herif hapisten kurtulmak için yani Erdoğan'ın kurtarması için bunu da paralele bağlayacak anlaşılan.

Kimini hapisle,
Kimini vergi cezasıyla

Bîtaraf olan bertaraf olacak anlaşılan.

Yeni Türkiye.

Hepinizden nefret ediyorum... !

4 sene once her seyi Ergenekon'a yikmislardi. Ben bu davanim savcisiyim diye bagiriyordu. Secmenleri de ayni agizla konusuyordu. Sonra pardon yanilmisiz dediler.

Simdi de ne pislik varsa paralele yikiyorlar. Bakalim 5 sene sonra ne diyerek kiviracaklar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlkokul'da kaybolan montumun sorumlusu da paralel yapıdır. Böyle biline.

4 sene once her seyi Ergenekon'a yikmislardi. Ben bu davanim savcisiyim diye bagiriyordu. Secmenleri de ayni agizla konusuyordu. Sonra pardon yanilmisiz dediler.

Simdi de ne pislik varsa paralele yikiyorlar. Bakalim 5 sene sonra ne diyerek kiviracaklar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abdülkadir Selvi kendisi koyu AKP'li yazarlardan biridir o bile buna dikkat çekmişti...

"Geçmişte Ergenekon’da olduğu gibi şimdi de paralel yapı diye bir çuval açıldı içine herkes doldurulmak isteniyor. Bunun paralel yapıyla mücadeleye zarar verdiğine inanıyorum. Ve buna karşı çıkıyorum."

Abdülkadir Selvi - Tek kelime ile yanlış - yenisafak.com.tr -

Şimdi bir suç işlediniz. İzleyeceğiniz yol kendinizi " Ben yapmadım işte delili" şeklinde mi olur.
Yoksa "Acaba ben yediğim bu halttan nasıl yırtarım" şeklinde bu çabalarla mı.

Aziz ne diyor " Paralel yapı var"

Bunu ne zaman söylemeye başladı. RTE hakkındaki tapeler ortaya çıkmaya başlayınca. Ne tesadüf ki taktik aynı. Suçu paralele at.
Peki paralelin suçu ne? Bunları tespit etmek. Bakın iftira veya montaj vs değil. Ben yapmadım değil.

Aaa bir bakıyoruz Aziz de aynısını söylüyor. Ne diyordu Aziz o zamanlar. Tapelerin elde edilmesi yasal değil. Tapeler gerçek değil demiyor.

Yani düşünün işyerinize kamera yerleştirdiniz. Bir hırsızlığı tespit ettiniz. Ama hırsız kendini şöyle savunuyor : "Görüntülerin tespit şekli yasal değil.Ben kamera olduğunu bilmiyordum"

Ama ne garip ki burada suçu ve suçluyu tespit edip ceza vermesi gereken devlet aksine suçu örtbas edip suçluyu koruyor.

Amaç özgür ve hakkı,haklıyı koruyan bir ülke. Yersen...

Vay fırıldak vay..

Ulan sen Atatürkçü değil miydin dün? Şimdi Tayyip'in safına mı geçtin?
Daha dün sana namussuz demiş Tayyip'i yalamak tam da sana yakışırdı, fırıldak.

Yala bakalım aziz yala,nereye kadar gidecek bu iş çok merak ediyorum.
Bu olaylar eğer bahsedilen teorilerde olduğu gibi gelişirse bizi iyice küçültür ve feneri durdurulamaz hale getirirler .
Umarım bizi liseli bunaklar bu küçülme olayında ciddi degillerdir.

IKI sorum olacak
1. NEDEN Fenere kumpas yapidida Bize , Tsa Bjkye degil
2. Fenerin zarar gormesi NEDEN rte olumsuz etkilecekmis

Sacma sapan bi konusma aydan. Yeniden

Zamani gelince Ataturkcu zaman gelince Hulog

Beyler karsinizda donekligin en guzel ornegi

Bu konuda zamanında çok ahkam kesildi artik hiçbir kaynağa inanmıyorum.

Cumhuriyetin son kalesi, Atatürkçü FB taraftarının vereceği cevapları merakla bekliyorum :)

Geri
Üst Alt