Aziz Yıldırım: "Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı"

Kıvılcımlar gösteriyorki,bu şikeci camia götünü bu işten kurtaramayacak.Bu da fenerbahçenin büyüklüğünü gösterir.

harbiden fenev kendini temizledi, artik sikeci bile demiyorlar bunlara :/

Balik havizali ulkeye hosgeldiniz :)

Sayısı belli olmayan,her konuşma sonrası atılan patates hatlarıda bu yavşaklara paralel vermiştir.Telefonları kulaklarına zorla monte etmişler,hatta mecnun odyakmaza şu sözleride zorla söyletmişlerdir pantalonları indirdik bekliyoruz.

Son düzenleme:
yeşillenen tarlaları, tatile çıkan ayşeleri, başak salan buğdayları, bursadaki taş ocağındaki işçileri, para dolu çantaları, gözaltına alınınca pişmiş kelle gibi sırıtan bülenti tayyiple berabermi ayarladınız? bunları senin ergenliğe geri dönmüş taraftarın yer ama biz yemeyiz. bir kere sen bunu 2001'den beri yapıyordun sonunda yürekli savcılar çıktı arkadanızdaki mafya bozuntularına kadar ipliğinizi çekti çıkardı.

Yıkılmayan son kalenin başkanına gel :asd22: Şikebahçe camiası başına gelen herşeyi hakediyor. Şikeleri tescilllendi artık gerisi hikaye gerisi politika... Bunu şikebahçeliler dışında herkes gördü bildi artık gerisi hikaye...

Erdogan, paralel, dis mihraklar baska ne var?

B5eVKwMCMAA5UxU.jpg:large

Şimdi en iyisi Erdoğan olmus eskiden ondan kötüsü yoktu sandığa formalarınızla gidip iktidar yapmıycaktınız Cumhuriyetin son kalesiydiniz Atatürkün takımıydınız Adam senle makara yaptı ne bankası kuruyorsun kardesim diye ne oldu evlatmı edindiler seni.

Bugüne dek 4 veya 5 kişiyi Aziz neferliğinden Fenerbahçeliliğini sorgulayacak hale getirdim.

Adamlar öylesine Fenerli olarak yaşıyor. Bu adamlar 3 Temmuz sonrası " RTE Feneri ele geçirmek istiyor Aziz Fenerin Atatürkü" diyen adamlardı.

Dünya tarihi üzerinde en ahlaksız spor kulübü herhalde bu fener camiası genelinde. Taraftarı muz salar bilmem ne yapar. Yöneticileri saysam ömrüm yetmez. Evet tüm objektivligimi kunlanarak bu fener kadar ahlaksız bir kulüp yer yüzünde yok bence. Varsa duymadım

Dansöz deyince kızarlar sonra. Başkanınız kıvırır, sözde en itibarli yöneticilik yapan iş adamınız kıvırır- bkz: CAS-Ali Koç, taraftarınız ırkçılık yapar kıvırır- bkz: midem bozuktu muz yiyordum...

Kıvır babam kıvır.

Seçimlerde yaklastı ha dondurma gibi yalayın bakalım siz.

Geri
Üst Alt