Aziz Yıldırım: "Sizi bu stada sokmam, paralı köpekler"

Bunların kültüründe kavga,gürültü,tehdit,şike,sevgisizlik,çirkeflik,sahtekarlık var...

Böyle birşeyi Galatasaray başkanının yaptığını düşünemiyorum...

Bir de Galatasaray'ın kültürü yok diyor bu utanmazlar....

Bi GS başkanı taraftara bu lafları söylesin, eğer o başkan 1 ay içinde değişmezse adam değilim..

Kaldı ki GS tarih boyunca böyle bir başkan çıkarmamıştır, çıkarmaz da..

Bu kadar karaktersiz bi adam GS mize başkan olamaz hiç bir zaman..

fonda dilberay köpekleri bağlamışam çalıyor platforma kangal köpeği işiyor başkan taraftara paralı köpekler diyor abi siz napıyorsunuz ya :(

Anlamak mümkün değil, şüphesiz ki dünya spor tarihinin en enterasan kulübü .İnsana bazen nefret duygusunu bastıracak kadar hayret duygusu veriyorlar.

Ahhahaahahahahahahah :D :D

Eski komünist ülkelerdeki gibi dizmişler sporcuları arkada asker gibi,Aziz Yıldırım'a bir kürsü, adam bağırıp çağırıyor,tehdit ve hakaret ediyor...

Millete de cumhuriyet diye yutturuyorlar kendilerini...

bu parali kopekler olayini bizim tribunlerin iyi kullanmasi lazim. pankart, tezahurat ve tribun sovu yapmak lazim bununla ilgili. cok malzeme cikar bugunku konusmadan.

AHAHAHAHHA daha yeni gördüm adam resmen taraftarina köpek diyor..beter olun pis sikeciler sizin gibi taraftara azize gibi baskan yakisiyor :happy:

Şaka gibi birşey bu herhalde :) Azizin balatalar iyiden iyiye gitmiş artık :asd:

Eski komünist ülkelerdeki gibi dizmişler sporcuları arkada asker gibi,Aziz Yıldırım'a bir kürsü, adam bağırıp çağırıyor,tehdit ve hakaret ediyor...

Millete de cumhuriyet diye yutturuyorlar kendilerini...

Fenerbahçe Cumhuriyeti öyle bir cumhuriyet ki adı konamaz, tarif edilemez. :D

Aziz Yıldırım'ın Karabük maçından sonra burada şike şike diye bağırıyordunuz sizler Fenerbahçeli değilsiniz derken sesinin çatallanması duygusala bağlaması çok güldürdü beni :D

Gülmekten uykum dağıldı buradayım....."Pavalı köpeklev defolun size nah stad biv daha. Ben padişah numavasız Aziz"

Hahaha kapıyı acamadigi videodan sonra en cok buna guldum valla. Aylarca gulerim diye tahmin ediyovum. :D

Getirdikleri kangal da stadın ortasına işemiş, nasıl bir şampiyonluk fantezileri varmış akıl alır gibi değil. Kendilerine de sövdürüp mutlu oldular herhalde....

Herifler şampiyon olduğunda bile bir şekilde rezil olmayı başarıyorlar.Aslında bu aziz bunların daha uzun yıllar başlarında kalsa keşke.Çünkü böyle çirkef bir klübe böyle çirkef bir başkan çok yakışıyor.Tencere kapak misali.

adam diktatör yav,kural tanımıyor, kendi taraftarına hakaret ve tehditler savuruyor , işin ilginci taraftarıda takdir ediyor bu durumu

Getirdikleri kangal da stadın ortasına işemiş, nasıl bir şampiyonluk fantezileri varmış akıl alır gibi değil. Kendilerine de sövdürüp mutlu oldular herhalde....

Statlari malum derede yapıldığı için pek sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Alışkın onlar yadirgamamislardir :D

Başbakan olmasa bunların esamesi okunmuyordu fener 2.ligde aziz hapisteydi bunlar diktatör diyorlar aziz ne?

Not:başbakanı hiç sevmem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt