Aziz Yıldırım Yumruk Yumruğa Kavga Etti!

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Aziz Yıldırım, sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 1461 Trabzonsaporlular Dernek Başkanına küfretti. Yumruk yumruğa kavganın nedeni dernek başkanının ŞİKE sözü oldu.

aziz-yildirim-galatasaray-taraftariyla-kavga-etti_7916.jpg

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçağını bekleyen Aziz Yıldırım, karşılaştığıTrabzonspor'lu bir dernek başkanı ile yumruk yumruğa kavga etti.

Kavganın çıkma sebebi 1461 Trabzonsporlular Dernek başkanının soruları oldu..

1461 Trabzonsporlular Dernek Başkanı İbrahim Tüfekçi'nin, " Aziz Bey Vicdanınız Rahat mı", " Şike yapmaya utanmadın mı?" soruları Aziz Yıldırım'ı çileden çıkarınca, Yıldırım dayanamayıp İbrahim Tüfekçi'ye küfretti ve saldırdı. Yıldırım'ın saldırısına, Tüfekçi karşılık verince olaylar büyüdü.

Taraflar yumruk yumruğa birbirine girdi. Kısa sürede olaya polis müdahale ederek tarafları barıştırdı. İki taraf da birbirinden şikayetçi olmadı.

Olayla ilgili olarak İstanbul 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi'ye ulaştık. Tüfekçi, şu açıklamayı yaptı:

"Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kendisiyle karşılaştım. Temiz futbola inanan bir sporsever olarak, 'Vicdanınız rahat mı Aziz bey' diye sordum. Evet, çok rahat diye cevapladı. İkinci olarak, Şike yaptınız, hiç utanmadınız mı diye sordum. Bu kez ağza alınmayacak, bir kulüp başkanına yakışmayacak küfürlerle üzerime yürüdü. Ben de hem sözlerine hem de yumruklarına karşılık verdim. Polis geldi. Ayrıldık."

Kaynak : tarafsizbolge.com

bu adam komedi ya, aziz baskan olmasa napacaktik ki biz :D

Öyle çok fazla sinirlenip, sağa sola küfretmesin. Bu leke ile yaşamayı öğrensin artık şikecibaşı.

gun gecmiyorki bir fener reziligi yasanmasin :) saddetin teksoyyyyyyyyyy

Aziz o kadar delikanlı biri değil. Ancak kendi futbolcularını fln tehdit eder, Aziz'i sokaktan geçen 100 kişiden 99'u sağlam döver.

Parayla gücü karıştırmış olmalı. Dayak yemiştir zaten, medya kavga etti diye çevirmiştir.

Gözü mor ağzı yüzü dağılmış caps isterük.

kesin vicdanınız rahat mı aziz bey diye sormuşsundur garanti :D

o değilde böyle olaylar çıkıp azizin canının sıkılması güzel

her gittiği yerde sinirleniyo :D

td'ye sinirleniyo futbolcuya yöneticiyi kovuyo beter olsunlar :D

Evire çevire dayak yeseymiş bari.

Aziz yumruk yumruga kavga edemez . Yaninda birileri yokken kimsenin ustune yuruyemez . Kalabaliktan guc alip yapar ne yaparsa .

Geri
Üst Alt