Stadı büyütmek gercekten zahmetli bir iş bizim çatı hayvan gibi söküp böyle işlere giremeyiz heralde artık ama onlarin ki bölüm bölüm o avantajı var fakat orada da sikinti stad cevresinde genisleme icin yeterli alanin olmamasi
Kale arkalarında ayakta seyirci v.s. gibi bir çok imkanla da kapasiteyi baya arttırabiliriz.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertlilerde alınan başkanlık kararı sonrası ilk kez konuştu.​

Fenerbahçe'de mevcut başkan Sadettin Saran seçim kararı aldı. Sarı lacivertlilerde Barış Göktürk ve Mehmet Ali Aydınlar'ın aday olacağı iddia edildi. Eski başkan Aziz Yıldırım'ın da başkanlık için yeniden aday olabileceği basında yer aldı.

Aziz Yıldırım, TV100'e konuyla alakalı açıklama yaptı.

Eski başkan Yıldırım, "Her şey berraklaşsın. Kim aday kim değil, herkesi bir görelim. Her şey durulsun, açıklama yapacağım. Benim illa başkan olma derdim yok ama Fenerbahçe'ye katkı sağlayabilirsek ve hep beraber çocukların ağlamasını önleyebilecek bir oluşum yer alırsa o zaman bakarız. Önümüzdeki günlerde açıklamamı yapacağım. Ben şu anda ismi geçen hiç kimseyle görüşmedim." dedi.

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, 6 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Aziz vs MAA ha?
3 Temmuz paragraflari havada ucusur.
SafiPort Hairline ne yapar acaba, hala para verdim beni baskan yapin mi diyecek.

5 yıldızlı forma saçmalığına laf atıyordu. Korsan logo bu diyordu. Gelsin normale döndürsün o zaman.

Köpek gibi istiyor tek korkusu ali koçun girmesi son dkya kadar oyalıyıp girecek ali koç girmezse

Sac in koltuklu yayininda ne der diye actim ilk 10 dk sacmaliklari:
- edersonda hakli cikmaktan yorulduk
- kantede hakli cikmaktan yorulduk
-devin, leverkusen office boyu geldi alvares icin ismaili yiyordu, duran icin cenk tosunu yedi..
-Logo artik update olmali, dijital cagdayiz. Belki renk eklemek lazim. Lacivert azaltilip belki beyaz agirlikli olmak lazim.

BEYIN Yanmis, ucmus, gitmis bitmis.

Sac in koltuklu yayininda ne der diye actim ilk 10 dk sacmaliklari:
- edersonda hakli cikmaktan yorulduk
- kantede hakli cikmaktan yorulduk
-devin, leverkusen office boyu geldi alvares icin ismaili yiyordu, duran icin cenk tosunu yedi..
-Logo artik update olmali, dijital cagdayiz. Belki renk eklemek lazim. Lacivert azaltilip belki beyaz agirlikli olmak lazim.

BEYIN Yanmis, ucmus, gitmis bitmis.
Ya bi de bilmiş bilmiş akıl vermesi yok mu, iyi kötü milyonluk iş kurmuş idare eden adamlara.

Aydinlari başkan yapmak istemiyorlar aziz kendi girmese bile guclu birini aday yapar

Ya bi de bilmiş bilmiş akıl vermesi yok mu, iyi kötü milyonluk iş kurmuş idare eden adamlara.
Komedi programi gibi, 2 gram akli olmayan taraftar bunlari dinliyor ciddiye aliyor iste.

Adam "renkerimizden biri de beyaz , arttirilmali, lacivert azaltilmali Y ve Z kusagi bunlardan etkileniyor. KAYDIRMA KULTURUNDE VAR OLMAK gerekiyor" dedi yav...

Geri
Üst Alt