- 28 Mayıs 2011
- 10.481
- 9.962
- 1.738
O durumda çekirdekler benden.Gelse de aliyle kavgalarını izlesek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O durumda çekirdekler benden.Gelse de aliyle kavgalarını izlesek
@Sarper Yıldırım iste tam bu yuzden "finibaaci"fınirbihcı
Sanki şimdi değil mi yavBu dönerse türk futbolu yeniden kaos ortamina girer.
Noldu Canfrog abi@Sarper Yıldırım iste tam bu yuzden "finibaaci"
2 sene evvel "takimin ismini dogru yazalim" demistin fisktur gorselimde ufak harfli finibaaci gordugundeNoldu Canfrog abi
Ben bile unuttum sen nerden hatırlıyon Canfrog abi2 sene evvel "takimin ismini dogru yazalim" demistin fisktur gorselimde ufak harfli finibaaci gordugunde
Nedenini sunuyorum sana![]()
MAA baskan olursa sen bile dayanamayip finibaaci diyeceksin en az 1 kere, garanti ederim.Ben bile unuttum sen nerden hatırlıyon Canfrog abi
Ama fikrim halen geçerli
Rakiplerimizin ismini doğru yazmaya özen gösterelim
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Farkımız o olsun bunlardan,bırakalım onlar yazsın abuk subuk şeyleri
Canfrog abi çok iyi bir insansınMAA baskan olursa sen bile dayanamayip finibaaci diyeceksin en az 1 kere, garanti ederim.
"Şampiyon oldunuz ama bizi takip ediyorsunuz. İşte Fenerin büyüklüğü" derler.
Esrarettin geleli biraz yumusamisti ortalikSanki şimdi değil mi yav
Bu sezondan daha şaibeli sezon yok ona rağmen şampiyon olduk.Bizim adimiza iyi olmaz aziz yildirim’in baskan olmasi cünkü hakemleri ve rakipleri daha kolay manipule ediyor
Aziz yildirim döneminde kazandiklari sampiyonluklarin tamami saibeli
Yani sike yaptiysan düsersin diyen kurali çok agir bulmus. Sike yaptiysan düsmek çok agir...buda çok fanatik ve tehlikeliUEFA'nın süreç devam ederken TFF talimatnamesinin 58. maddesinin değişmesine karşı çıktığını anlatan Aydınlar, sözlerine şöyle devam etti:
"Sürecin sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi için tek engel 58. maddeydi. Pazarlıklar sırasında 58. maddenin çok ağır olduğunu ve değişmesi gerektiğini UEFA yetkililerine anlattım