2001in rövanşını almak isteriz açıkçası ama önce bi seçilsin

Sonra da sağlıklı olsun

Gelsenizde gelmesenizde durum ortada.İlerleyen donemlerde Galatasarayla hicbiriniz yarisamayacaksiniz.Mali olarak ne 2001 deki Galatasaray var karsinizda ne o zamanki fb nin ekonomik durumu var.

bu arada bütün bir şampiyonluk keyfini kendi ergen dünyasında fenere odaklanan sosyal medya adminine keşke ana avrat küfretseymiş

ulan kim ki fener bu kadar değer verip 40 tane paylaşıp yapıp reklamını yapıyorsun admin bozuntusu

galatasaray resmi hesabı senin arkadaşlarına şekil yapacağın yer mi

fener yokmuş gibi davranarak kutlamak varken saçmaladı

ALEX'İ BEN ALDIM
BU KULÜBE FAYDASI OLACAK DİYE
AHLAKSIZLIK YAPMAYIN
BU ÇOCUKLARIN EMEĞİNE SAYGISIZLIK ETMEYİN
SİZ KARABÜK MAÇINDA ŞİKE ŞİKE DİYE BAĞIRDINIZ
AHLAKSIZLAR
PARALI KÖPEKLER
SİZİ BİR DAHA BU STADA SOKMAM
HERKESİN ÖNÜNDE SÖZ VERİYORUM

gs eski ali sami yen stadında oynarken, fb stadını büyüttü ve o dönem için modern ve yüksek kapasiteli yeni stadına geçti.
fb o dönem, hem maddi kaynaklar, hem de iç saha atmosferi açısından gs'ın da bjk'ın da oldukça önünde idi.
V.A.R. diye bir şey de yoktu. 2 metre ofsayt olmayan pozisyonlar ofsayt diye kesiliyor, ceza sahası içinde yapılan smaçlara devam deniyordu fb lehine.

işte tam da o zamanlarda aziz kısmen başarılı oldu.

sonra gs yeni stadına kavuştu, şartları fb ile eşitledi, işler değişmeye başladı. akabinde aziz fb'in maddi olarak içinden geçip, enkaz bırakarak paket oldu zaten. aziz paketlendikten sonra var da gelince fb'in kköy serisi falan kalmadı hiçbir takıma karşı. hatta aziz'den sonraki ilk sezon 32. haftada kümede kalmayı garantilediler. o derece.

bu sebeple aziz konusunda fbliler biraz romantizm yapıyor gibi. dalağı dışarıda bir herif aziz, üstüne üstlük 73 yaşına geldi.

ha tabi camialarında 13 senelik fevkalade bir açlık var, adam gelir başarılı da olabilir o ayrı konu ama fblilerin buna biçtiği pay bana biraz irrasyonel gibi geldi.

gs eski ali sami yen stadında oynarken, fb stadını büyüttü ve o dönem için modern ve yüksek kapasiteli yeni stadına geçti.
fb o dönem, hem maddi kaynaklar, hem de iç saha atmosferi açısından gs'ın da bjk'ın da oldukça önünde idi.
V.A.R. diye bir şey de yoktu. 2 metre ofsayt olmayan pozisyonlar ofsayt diye kesiliyor, ceza sahası içinde yapılan smaçlara devam deniyordu fb lehine.

işte tam da o zamanlarda aziz kısmen başarılı oldu.

sonra gs yeni stadına kavuştu, şartları fb ile eşitledi, işler değişmeye başladı. akabinde aziz fb'in maddi olarak içinden geçip, enkaz bırakarak paket oldu zaten. aziz paketlendikten sonra var da gelince fb'in kköy serisi falan kalmadı hiçbir takıma karşı. hatta aziz'den sonraki ilk sezon 32. haftada kümede kalmayı garantilediler. o derece.

bu sebeple aziz konusunda fbliler biraz romantizm yapıyor gibi. dalağı dışarıda bir herif aziz, üstüne üstlük 73 yaşına geldi.

ha tabi camialarında 13 senelik fevkalade bir açlık var, adam gelir başarılı da olabilir o ayrı konu ama fblilerin buna biçtiği pay bana biraz irrasyonel gibi geldi.
Sahadaki futbolcularına güvenmeyip şike yapan bi adam doğru ve temiz anilmamamali

2001 de de yapti ayni seyi ve biz salak gibi gidip ankaragucune yenilmisiz.Yensek yine şampiyonuz onca şikeye ragmen

futbol çok değişti. nasıl gönderdiklerini unuttular ama daha da kötü olacaklar. bir de uefadan ceza alacaklarını söyledi bütün fbli gazeteciler. kafamızı kullanırsak bütün sene bunlarla dalga geçebiliriz . biz tamamen kendimizle yarışacağız bu sene olduğu gibi. rakibimiz değiller.

Geri
Üst Alt