Aziz Yıldırım:

"Futbol aklı konusunda ise eski sporculardan oluşan bir danışma kurulumuz olacak ve onlar da bizimle beraber çalışacaklar”

“Stadın kapasitesiyle ilgili ön izinler alındıktan sonra da yapımıyla ilgili çalışmalara başlayacağız. Büyük ihtimalle 65 bin kişilik olacak stadyumun hazırlıklarını yapacak ve projeyi başlatacağız."

“Önceliğimiz, iki tane santrfor almak. Bunun çalışması sürüyor ve kısa zamanda belki de açıklarız. Benim geçmişteki tecrübelerimi biliyorsunuz. Ben diyorum ki bir tane yıldız olabilir. Sonra ‘Başka almıyor’, ‘Bir tane alıyor’ veya ‘Para yok’ diyorlar. Kulübün içine girmeden neyin ne olduğunu bilmiyoruz. Kulübün ne kadar parası var? Ne kadar ceza geliyor? Limitler ne kadar? Hangi oyuncuları gönderip hangilerini almak lazım? Bununla ilgili bir ekip çalışıyor ama kulübün içine girmeden elimizdeki veriler tam değil. Biz Fenerbahçe futbol takımının kalitesini artıracağız. Ben, ‘Bir yıldız olsun, diğerleri de mücadele eden oyuncular olsun’ dedim. Yıldız kimdir? Ortega’dır, Anelka’dır, Alex’tir. Appiah yıldız değildir, yardımcı oyuncudur. Onların yanında oynayan çok kaliteli oyuncular vardır. Onlar yıldız değildir ama takımı tamamlayan önemli bireylerdir. Herkes bunu böyle anlasın. Gerekirse iki tane de alırız. Ama alacağımız oyuncuların hepsinin değeri Appiah gibi olacaktır. David veya Nobre gibi olacak. Rahat olun, her şeyi çalışıyoruz. Biz seçimden sonra 21 Temmuz’daki Şampiyonlar Ligi’ne hazır geleceğiz”

Bundan bir halt olmaz. Futbolcu örneği verirken bile kendi döneminin ortasından örnek vermiş. Appiah kim birader, senin son dönemlerinden örnek verecek oyuncun yoksa niye şimdi bunlardan alacağım diyorsun, o zaman niye almadın.

Aziz'in kafa futbola basmıyor, egosuna boyun eğilen dönemler de geçti. Yok başkan gelince kaçacak delik arardık vs. Perez'in oyuncular bile tekme tokat birbirine giriyor. Korkulan başkanların çağı bitti. Dursun Özbek gibi ılımlı ve sempatik başkanların çağı başladı.

Gelirse erken bir şampiyonluk alırız. Rakibimiz Trabzonspor olacak gerçi.

Eski futbolcular komite diyerek, kasada ne var bilmiyoruz diyerek -yani yalanlar satmayarak oy kaybediyor.

Koyun kitle su an biri cikip naralar atsin istiyor, galatasaraya saldirsin istiyor, Safi yapiyor bunu

Aziz Yıldırım:

"Futbol aklı konusunda ise eski sporculardan oluşan bir danışma kurulumuz olacak ve onlar da bizimle beraber çalışacaklar”

“Stadın kapasitesiyle ilgili ön izinler alındıktan sonra da yapımıyla ilgili çalışmalara başlayacağız. Büyük ihtimalle 65 bin kişilik olacak stadyumun hazırlıklarını yapacak ve projeyi başlatacağız."

“Önceliğimiz, iki tane santrfor almak. Bunun çalışması sürüyor ve kısa zamanda belki de açıklarız. Benim geçmişteki tecrübelerimi biliyorsunuz. Ben diyorum ki bir tane yıldız olabilir. Sonra ‘Başka almıyor’, ‘Bir tane alıyor’ veya ‘Para yok’ diyorlar. Kulübün içine girmeden neyin ne olduğunu bilmiyoruz. Kulübün ne kadar parası var? Ne kadar ceza geliyor? Limitler ne kadar? Hangi oyuncuları gönderip hangilerini almak lazım? Bununla ilgili bir ekip çalışıyor ama kulübün içine girmeden elimizdeki veriler tam değil. Biz Fenerbahçe futbol takımının kalitesini artıracağız. Ben, ‘Bir yıldız olsun, diğerleri de mücadele eden oyuncular olsun’ dedim. Yıldız kimdir? Ortega’dır, Anelka’dır, Alex’tir. Appiah yıldız değildir, yardımcı oyuncudur. Onların yanında oynayan çok kaliteli oyuncular vardır. Onlar yıldız değildir ama takımı tamamlayan önemli bireylerdir. Herkes bunu böyle anlasın. Gerekirse iki tane de alırız. Ama alacağımız oyuncuların hepsinin değeri Appiah gibi olacaktır. David veya Nobre gibi olacak. Rahat olun, her şeyi çalışıyoruz. Biz seçimden sonra 21 Temmuz’daki Şampiyonlar Ligi’ne hazır geleceğiz”
Nihat Özdemir: "Stat inşaatını bana versinler 8 ayda bitiririm. Nasıl yapacağımı hepiniz görürsünüz." (Murat Aşık)

Fenerliler zengin baskan sever
Aziz ekonomik krizin farkında ve fazla uçmuyor dolayısıyla ucuk vaatler veren safi kazanacak

Su uyur düşman uyumaz ama bizim yönetim su ile birlikte uyumaya devam ediyor. Böyle devam ederlerse safi denilen hırboda dokunur samsun başkanıda dokunur amedspor genel sekreteride dokunur. Kimse Galatasaray'ın büyüklüğünün farkında değil

Aziz Yıldırım:Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 10 milyon $ nakit para istedim, Rıdvan da yanımdaydı.

Sağ olsun hiç düşünmeden hemen verdi, UEFA’ya bildirimi denkleştiremiyorduk.

Geçmişte devletle aramız çok iyiydi. Kapalı salonda, Topuk Yaylası’nda imar ve ruhsata destek oldular.

Adamlar o kadar utanmaz ki, yaptıkları her şeyi açık açık konuşuyor.

Şunu böyle yaptık, bunu şununla yaptık, şu olayı şunu yaparak aştık falan. Oh ne güzel Dünya ya.

Geri
Üst Alt