Nihat Özdemir: "Stat inşaatını bana versinler 8 ayda bitiririm. Nasıl yapacağımı hepiniz görürsünüz." (Murat Aşık)
Barcelona stadını bunlar yapmadım? Hatta videoları düşmüştü her yerden su akıyor diye. Dediği tarihte yapar bence

Barcelona stadini bitirdin mi diye sorabilen muhabir yoktur zaten.
Yav birak bitirmeyi stadin iki tarafi kadikoyden cikan trafik kitlenen yol.

Santiye kurulacak edilecek bilmemne. Zaten ust perdeden sov komusmalari

Barca stadi 0 dan planlanarak yapildi, burda karsina neler cikar bilmiyorsun bile. Statik olarak kontrolleri vs bile ne kadar sure alir.

8 aymis.. kentsel donusume giren laz muteahhit sandi kendini heralde

Yav birak bitirmeyi stadin iki tarafi kadikoyden cikan trafik kitlenen yol.

Santiye kurulacak edilecek bilmemne. Zaten ust perdeden sov komusmalari

Barca stadi 0 dan planlanarak yapildi, burda karsina neler cikar bilmiyorsun bile. Statik olarak kontrolleri vs bile ne kadar sure alir.

8 aymis.. kentsel donusume giren laz muteahhit sandi kendini heralde
Yaparım demiş, sağlam olur dememiş.

kazanamaz diye dusunuyodum ama sanirim listesi cok daha iyi rakibinden

Aziz Yıldırım: "TFF'ye 1959 yılı öncesi şampiyonluklar için ben müracaat ettim. 5 yıldızla sahaya çıkarsam Federasyon ne diyecek bana? 'Sen bu şampiyonlukların karşılığında federasyondan para istiyorsan o zaman olmaz.' O zaman Eskişehir'deki de, İzmir'deki de, Ankara'daki de, diğer takımlar da bunu ister. İşte orada tıkandı."

"Peki, çözülecek mi?

"Aziz Yıldırım: "Çözümü kolay, ben para istemiyorsam çözülür. Sen diyorsun ki: 'Yayın gelirindeki parayı 28'e göre bana ver.' O zaman Eskişehir'deki, Ankara'daki Demirspor diyor ki: 'Ben de istiyorum.' Hikâye bu. Anlatmıyorlar."

maziz mildirim, transfer komitesinin basina dirk kayt getirmis

Aziz Yıldırım: "TFF'ye 1959 yılı öncesi şampiyonluklar için ben müracaat ettim. 5 yıldızla sahaya çıkarsam Federasyon ne diyecek bana? 'Sen bu şampiyonlukların karşılığında federasyondan para istiyorsan o zaman olmaz.' O zaman Eskişehir'deki de, İzmir'deki de, Ankara'daki de, diğer takımlar da bunu ister. İşte orada tıkandı."

"Peki, çözülecek mi?

"Aziz Yıldırım: "Çözümü kolay, ben para istemiyorsam çözülür. Sen diyorsun ki: 'Yayın gelirindeki parayı 28'e göre bana ver.' O zaman Eskişehir'deki, Ankara'daki Demirspor diyor ki: 'Ben de istiyorum.' Hikâye bu. Anlatmıyorlar."

"Peki, çözülecek mi?

Ya hadi bi

Aziz Yıldırım: UEFA ile görüştüm. Şu an için 60 milyon euro harcama limitimiz var.

Bi bu var birde ondan sonra 18m Vedat Muriqiye verip anlasmislar deniyor, üzerine birde su Dortmunddaki siyahi forvet. O nasil is ozaman? Ikisine 40m vermek nasil oluyor?
Acuna satilacak topculari whatsapp grubunda paylasiyordur. Tabii ki dunya para vermeyecek fenere ama destek atabilir (azize yapmayabilir belki tabide)

Ama acun soyle bir faktor, simdi para aliyor, sene lig dusse bile duserken de essek gibi para aliyor

2 stoper 2 forvet alacakmis. Mantikli oslsri zaten cok iyi

Geri
Üst Alt