Sorular inanilmaz kötüydü, safi‘yle buna bambaska sorular sordular, bana ne maltepe projesinden vs bana kim gelecek, kim gidecek, nasil olacak lazim

6 gun sonra eglence varSafi prompter kurduracak mi kursuden ? Yoksa dogal haliyle mi aniracak acaba

Gene anlattikca anlariyor
Kursunlanma
Yok polis ifadeleri
Dolayli yoldan bu sene sikenin kralini da yapacagim diyor

(Otobüsünün kurşunlanması dosyasının yeniden açılması)

Aziz Yıldırım: Ben tahmin ediyorum ama devlet biliyor ne olduğunu. 3 Temmuz kumpasıyla bağlantılı da olabilir. Yakında açıklarlar.

Aziz Yıldırım:

Seçimi kaybettim, evime gittim. Dediler ki kaçtı. Beni FETÖ kaçıramadı, siz mi kaçıracaksınız...

Fenerbahçe’yi bu sene şampiyon yapacağız. Şampiyonluğa oynayacağız demiyorum. Şampiyon olacağız.

Menajer pazarı olmuş burası. Menajerler sosyal medya akbabalarıyla beraber çalışıyorlar. İsim üretiyorlar, haber yapıyorlar.

Her şeyi ellerine geçirmişler. Bizim zamanımızda böyle bir şey yoktu. Menajer gelemezdi.

2 santrfor gelecek. Teknik direktör karar vermedik, yabancı da görüşüyoruz yerli de görüşüyoruz seçimden sonra açıklarız.

Samandıra’da Kuyt Dzeko Volkan gibi oyuncuları istiyorum. 3 tane böyle oyuncu gelmesini istiyorum ruhu yaratalım.

"1 sene için geliyorum diyorsunuz, şampiyon yapsanız da gidecek misiniz?"

Aziz Yıldırım: "Şimdiki söylemlerimizin farklı şartlarda tersini söylediğimiz zaman insanlar yadırgamamalı. Ona zamanı geldiği zaman karar veririz."

Aziz Yıldırım: "Biz şampiyonlukta 7 sene geride kaldık, Galatasaray yine şampiyon olursa fark 8 olur...."

Gaza gelmis bet belli ama oguz cetine surekli imparator demesi asiri garip geliyor

Aziz Yıldırım: “Benim çocuklarım okula gitmiyor, ben okula gitmiyorum diyor. Niye? Okulda beni kızdırıyorlar. Ben bunları söyledim diye alıyorlar çocukları resim çektiriyorlar.

Çocuklar Fenerbahçeli olmuyor. Siz de biraz akıl fikir varsa gidin inceleyin araştırın.” (Tv100)

TFF ve Ankara ile ilişkileriniz nasıl olacak?"

🗣️Aziz Yıldırım: "Herkesle beyaz sayfa açıyoruz."

🎙️Galatasaray da dahil mi?

🗣️Aziz Yıldırım: "Dahil. Bize saygısızlık yapmayana saygısızlık yapmayacağız."

Fener taraftarı cidden cahil bir topluluk Bizde bir başkan adayı çıkıp cebimden veriyorum dese her yerde yuhalanir öyle birşey yok denir bunların taraftarı adam cebinden veriyor safi kazansın diyor 😀

Sonrada bizimle yarışmaya çalışıyorlar ciddi eğitim sorunları var

Dede seçileceksin merak etme

Aziz Yıldırım seçilmezse 1 hafta ban verin Allah askina bana

Karimdan gına geldi

Geri
Üst Alt