Seçilip 5 yıldız saçmalığına son verirse gözüme girer.
dün verdi aslında ama iki gün önce gene müracaat bıdı bıdı salladı bir şeyler.

canlı yayında 19a 26 , 7 gerideyiz dedi.

Balon gündemonlar hep. Hangi grafikçi yapmış ise 120. yıl logolarını yıldızlar copy paste gibi konmuş , aşırı düzensiz yakından bakınca. epey komedi.

bu gidişle 7 8 tane logoları olacak.

Aziz Yıldırım, eski hikayelerden, ruhtan, liderlikten, tecrübeden bahsedip kazanmaya çalışıyor.
Hakan Safi, param var, ceza meza da önemli değil, her şeye ekstra para veriyorum, para yağdırıyorum diyerek kazanmaya çalışıyor.

İkisi de içler acısı.

Aziz Başkanın taktikler genel olarak aynı ya. Elinde belli başlı kozlar var, batak oynuyor gibi elinde o karttan kalmadıysa kozu yapıştırıyor.

- 3 Temmuz
- Fetöcüler, dış güçler
- Otobüsümüz kurşunlandı
- Son kale
- Fetö'yle ilk biz mücadele ettik
- Ne Fenerbahçesi kardeşim ülke elden gidiyor

Aziz Başkanın taktikler genel olarak aynı ya. Elinde belli başlı kozlar var, batak oynuyor gibi elinde o karttan kalmadıysa kozu yapıştırıyor.

- 3 Temmuz
- Fetöcüler, dış güçler
- Otobüsümüz kurşunlandı
- Son kale
- Fetö'yle ilk biz mücadele ettik
- Ne Fenerbahçesi kardeşim ülke elden gidiyor
Son derece makul argümanlar ama

Fener taraftarı cidden cahil bir topluluk Bizde bir başkan adayı çıkıp cebimden veriyorum dese her yerde yuhalanir öyle birşey yok denir bunların taraftarı adam cebinden veriyor safi kazansın diyor 😀

Sonrada bizimle yarışmaya çalışıyorlar ciddi eğitim sorunları var
Bunları humeyni bu hale getirdi evren hemde oyle boyle degil aziz dönemleri ben fbli arkadaşlarımla futbol konuşurdum ama humeyni gelince komple kestik futbol konusmayi tum fener kitlesini ozellikle medya eliyle zehirledi bu herif ,medyada yayıncılar vs hepsi onun eseri
Fb taraftari humeyniye tanrı gibi tanıyordu canlı şahidim hatta benim arkadaslar koc grubu olmayan beyaz eşya bile almıyordu, araba alacak otokoca gidelim vs
Neden böylesine hipnoz oldular diye dusunuylrumda herif bunlarin ince ezik damarını buldu yani gs ye karsi ezikliği.buldu ve bilerek bunu kasiyip nefreti buyuttuki kendi rezilliklerini orttu

Aziz Yıldırım: Fenerbahçeli, bu kulübe hizmet etmiş sporcuları kulübün içine getireceğiz. Bundan sonra Fenerbahçe’nin futbol aklında onlar görev alacak.

Geri
Üst Alt