Twitterda sürekli yalan haber yapan, bize sürekli iftiralarda bulunan, fotoşop haberleri bile araştırmayıp paylaşan, algıcı trol ana 4-5 hesaba(yüzbinlerce, takipçisi olann hesaplar) kızına karşı kullandıkları ifadelerden dolayı dava açacakmış Aziz. Devlet gerekeni yapmazsa ben yapacağım hapse de girerim sorun değil dedi. Draleks falan var bilirsiniz, Ercan, Lube, Sercan Hamzaoğlu da var galiba(tesislere girmesini yasaklamış bu isimlerim) Sercan ağlıyordu ben sana oy verdim diye. aleks yurtdışında yaşayan bir tip sanırım o da acayip tırsmış, herif 1 yılda attığı toplam twiti bir günde attı.

Bu iftiracıların başlarının yine sosyal medyada yazdıklarından dolayı(kendi aralarındaki özel yazışmaları da olsa) yanması içimin yağlarını eritti.

Ayarını bozduğun kantar gün gelir seni de tartar.

Saldır Aziz.

Şimdi adam bir yerde haklı. Milletin eşine, kızına, ailesine böyle klavye başında tuşa basıp sallaması kolay da. Sonrasını ve olacakları düşünmek gerek.

Muhatab aldığı kitle o kadar iğrenç ki tehdit etmesi garip gelmiyor. O doktor falan dedikleri tipte insan hücresi yok ya. Hepsi oksijen israfı.

Bunları piyasadan silebilirse devlete hizmet yapmış olur.

Şimdi adam bir yerde haklı. Milletin eşine, kızına, ailesine böyle klavye başında tuşa basıp sallaması kolay da. Sonrasını ve olacakları düşünmek gerek.
Murat abi maalesef insanlar fütursuzca birbirine sallıyor günümüz sosyal medya çağında

Sevgi saygı sağduyu merhamet gibi değerlerin hepsinin ayaklar altına alındığı açıkça görülüyor maalesef

mevcut sosyal medya ortamını bağırsak temizler gibi temizleyecekse, fb şampiyonluğuna dahi katlanabilirim.

Geri
Üst Alt