Ölene kadar birakmaz bu adam.

Demek ki ufukta daha nice sampiyonluklar var bizim icin.

j3OENr.png
[/url][/IMG]

Kayınço açmış yine şarabını selam veriyor bana misali bir başkan bir taraftar guruhu iş bilen yöneticimiz idarecimiz olsa üst üste 5 yıl şampiyon olurduk bu ülkede ama yok.Maalesef

Bizim ölümüz bile şunlardan kat kat iyidir iyki Galatasaraylıyım.

OoOoOooO Aziz Yıldırım!!!!!!!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada "Sözümün arkasındayım görevi bırakacağım" dedi (24/10/2015)

[h=4]Konuşmak istememin sebebi Fenerbahçe'nin geleceğiyle ilgili olmasıdır. Mayıs ayında buradayım bırakmıyorum. (30/01/2016)[/h]

:D

Aziz Baskan´in artik klasiklesmis basin toplantilarina, her seferinde, bu surat ifafedsi ile bekleyen, ve izleyen bir benmiyim aceba ?

giphy.gif

Aziz Yildirim bu ligin tadi tuzu, zevk kaynagi. Bu aziz adam olmasa, Sampiyonluklarimizdan aldigim keyif 50% azalir...

5. yıldızı almadan büyük başganımızı hiç bir yere bırakamayız.. nankör fb taraftarlarını kınıyorum

Saka bir yana

Bu Aziz Yildirim Fenerbahce´ye ilahi bir ceza gibi birsey... Ve hala bu adamin sözde 3. Temmuz komploso gibi, apik sapik teorilerine, inanmaya da devam ediyorlar. Aziz Yildirim´in en büyük düsmanilar, ama onun yarattigi hayal dünyasindan buna ragmen cikamiyorlar. Hala Baskan´larin dünyasinda birer figüran olduklarinin, farkinda bile degiller. Zamaninda putlastirdiklari bu adamin, simdi cikip, onlari bu sekilde ezip, rezil rüsvan etmesi, cok büyük bir cezadir. Basarisizlik felan bir yana, bu hepsinden cok daha agir manevi bir yikimdir aslinda...
Fenerbahce´liler bu 3. Temmuz komplo zirvasindan cikmadiklari sürece, net söylüyorum ki, bu adamdan kurtulamazlar. O hayal dünyasindan cikmadiklari sürece, o dünyalarini herzaman Aziz Baskan yönetir.

angut forum ağlıyor çok komik yorumlar var.
Teraneoyu ben aldım attım ne var yani filan dedi kahveci gibi yönetiyor klübü bizim yönetimle aziz'in ekibi real madrid'in başına koy vallahi taraftarları vurur bunları kırkı çıkmadan ama büyük başkan diyen var alkışlayan var angut forumda terreno şişme bebek getirmiş diyenler ulan aziz iyki varsın sende olmasan vallahi bu sezon yüzümüz gülmeyecekti.

Dedi mi hakikaten bu lafları aynen?

UltrAslan denen haydut organizasyonu büyük başganimiz hakkinda laf sokmak yerine şuanki başkana laf soksunlar. Bedava biletçiler.

Telegol'de sert geçecek Serhat Ulueren içinde yenilir yutulur şeyler söylemedi ve Beyaz Fufbol dan 1 saat önce yayına giriyorlar ve direk bu konu ile gireceklerini tahmin ediyorum, bu akşam aya hareketli geçecek :D

En güzeli ertesi gün youtube'den izlemek, canlı izleyince hem gereksiz muhabbetleri dinlemek zorunda kalıyorsun hem de dediğin gibi başka programlarda olanları kaçırıyorsun :D

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada "Sözümün arkasındayım görevi bırakacağım" dedi (24/10/2015)

Konuşmak istememin sebebi Fenerbahçe'nin geleceğiyle ilgili olmasıdır. Mayıs ayında buradayım bırakmıyorum. (30/01/2016)

:D
Bir de tanıdığım şikebahçeliler bile sene sonu gidiyor bırakacağım dedi gibisinden konuşuyorlardı sezon başında :D Dedim ki gitmez boşuna hayal kurmayın :D Adam en sevdiği oyuncağını bırakıp neden gitsin? :D

Bir de tanıdığım şikebahçeliler bile sene sonu gidiyor bırakacağım dedi gibisinden konuşuyorlardı sezon başında :D Dedim ki gitmez boşuna hayal kurmayın :D Adam en sevdiği oyuncağını bırakıp neden gitsin? :D

Adam ya cok iyi yalan konusuyor yada kafasindan sakat, sozumun arkasindayim sezon sonu birakacagim dedikten 3 ay sonra hic bir yere gitmiyorum kafami bozmayin demesi de neyin nesi :D

Geri
Üst Alt