Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
adaletin oldugu yerde aziz yildirim var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
angut forum ağlıyor çok komik yorumlar var.
Teraneoyu ben aldım attım ne var yani filan dedi kahveci gibi yönetiyor klübü bizim yönetimle aziz'in ekibi real madrid'in başına koy vallahi taraftarları vurur bunları kırkı çıkmadan ama büyük başkan diyen var alkışlayan var angut forumda terreno şişme bebek getirmiş diyenler ulan aziz iyki varsın sende olmasan vallahi bu sezon yüzümüz gülmeyecekti.
Yalnız bugün beyaz futbol izlenir.
Telegol'de sert geçecek Serhat Ulueren içinde yenilir yutulur şeyler söylemedi ve Beyaz Fufbol dan 1 saat önce yayına giriyorlar ve direk bu konu ile gireceklerini tahmin ediyorum, bu akşam aya hareketli geçecek![]()
Bir de tanıdığım şikebahçeliler bile sene sonu gidiyor bırakacağım dedi gibisinden konuşuyorlardı sezon başındaFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada "Sözümün arkasındayım görevi bırakacağım" dedi (24/10/2015)
Konuşmak istememin sebebi Fenerbahçe'nin geleceğiyle ilgili olmasıdır. Mayıs ayında buradayım bırakmıyorum. (30/01/2016)
![]()
Bir de tanıdığım şikebahçeliler bile sene sonu gidiyor bırakacağım dedi gibisinden konuşuyorlardı sezon başındaDedim ki gitmez boşuna hayal kurmayın
Adam en sevdiği oyuncağını bırakıp neden gitsin?
![]()