1142205.jpg

:asd22:

izlerken ne zaman bize saldıracak diye bekliyordum ve dayanamadı saldırdı nerdeyse uefa ve super kupa bizim diyecekti siyasi parti kursa barajı aşar ama bizim şanlı tarihimize dil uzatacak en son kişi sensin umarım en sert tepkiyi kulüp verir buna

ilerleyen yıllarda aslında Galatasaraylı olduğu açıklanacaktır.

ihtiyarların Projesi büyük başkan

Fenerbahçe'nin başına geçmeden önceki hali . İnsan şu fotoğrafa bakıp utanır bre zındıklar , adamı çürüttünüz.

Vefa sadece bir semt adı değildir. Ölene kadar Fenerbahçe'nin başkanı kalacaktır.

aziz_yildirim_1.jpg

[h=1]Aziz Yıldırım: [FONT=pt_sansbold_italic]"Sokaktaki 3 tane şerefsiz ve ahlaksız beni kulüpten gönderemez" [/FONT][/h][h=1]Aziz Yıldırım: [FONT=pt_sansregular]"İngiltere'de bağıranlar, Almanya'dan gelen ve daha önce bilet vermediğim insanlar. İstersem biletlerini keserim. [/FONT][/h]
[h=1]Aziz Yıldırım: [FONT=pt_sansregular]2-3 tane TV programı var. İçiyorlar viskiyi çıkıyorlar programa. Bizlere hakaret ediyorlar. Seçimle geldik, seçimle gideriz. Aziz Yıldırım aday olmasın diyemezsiniz. Ali Şen'e söylüyorum. Biz seçimle geldik, seçimle gideriz. Bana aday olmasın diyorlar. Cumhurbaşkanı'na da aday olma diyebilir misiniz?[/FONT][/h][h=1]Aziz Yıldırım: [FONT=pt_sansregular]Ben Yargıtay kararından sonra gideceğim diye deklare ettim ama şerefsiz ahlaksızlar beni göndermek için uğraşıyor. Onursal başkan olmaya ihtiyacım yok, kulübün kapısında bekçi bile olurum.[/FONT][/h]
[h=1]Aziz Yıldırım: [FONT=pt_sansregular]Şerefsiz ahlaksızlar, her gece programlarda beni konuşuyor. Benim onursal başkanlık işim yok, Başım belada, derdim yargıtay. [/FONT][/h]
[h=1]Aziz Yıldırım: [FONT=pt_sansregular]2-3 TV programı var. İçiyorlar viskiyi, çıkıyorlar programa. Bizlere hakaret ediyorlar. Bundan sonra onları sokakta gezdirmem. Bak buradan söylüyorum. Masanın altında viskiyi götürüyor. Ama benim yanıma gelince köpek gibi korkuyorlar köpek![/FONT][/h]
[h=1]Aziz Yıldırım: [FONT=pt_sansregular]Bundan sonra bana sallayan herkesle hesaplaşacağım. Hukuksal olarak ya da başka türlü. Bizim de ailemiz var. Baskete karışmıyormuşum. Obra'yı ben getirmedim mi?[/FONT][/h]
[h=1]Aziz Yıldırım: [FONT=pt_sansregular]Adamın biri diyor ki ben seni tanırım. Lan sen seni vuranı polise adını söyleyemedin, siz bu kadar şerefsizsiniz. Siz kendinizi evinizin önünde vuranları polise söyleyemeyecek kadar şerefsizsiniz.[/FONT][/h]
[h=1]Aziz Yıldırım: [FONT=pt_sansregular]Yargıtay'ın kararı olumlu olsa, bunu bilsem şerefsizim bırakırım. Ama böyle yaparlarsa yine aday olurum, bırakmam. Bilsem ki Yargıtay kararında sorun çıkmayacak şerefsizim şimdi bırakır giderim. Ama güvenemiyorum, tedirginim[/FONT][/h]

İçinde şeref kelimesi geçmeyen bir tane cümlesi yok.

Şerefe aziz bubba, efsanemizsin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahaha bu adam bence ölmeden bırakmaz o kulübü.

Aynen böyle devam et Aziz başkan daha çok Galatasaray şampiyonluğu göreceksin hem 5. yıldızı görmeden bırakmayız seni.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Müthiş konuşmuş, inşallah uzun yıllar daha kalacak büyük başkan.

Riva ve Florya Projesini takip edeyin derken, büyük baskanin konusmasini kacirmisim. Büyük bir hata olarak günlügüme not düsüyorum. Ulan Aziz Baskan, bir gün sonra konussan olmaz miydi.

Şerefsizlere şerefsiz diye bu şerefsizim en önde gideni tebrik ederim.

Bir noktaya değinmek gerekir.
" yargıtay kararına güvensem bugün bırakırım başkanlığında "

Adam resmen feneri kullanıyor kendi götünü kurtarmak için. Açık açık söylüyor yani

oha fena sinirlenmiş büyük basgan.

Sen olmadan asla !

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt